Bitcoin Compass – Er det et fupnummer, test og anmeldelser!

Bitcoin Compass LogoAlle har hørt om den nye fremvoksende investeringsmetode kendt som handel. Selv om du ikke har specifik viden om dette emne, forstår de fleste mennesker det grundlæggende: Du køber Bitcoin, når de er til en lav pris, og sælger Bitcoin, når prisen stiger, hvilket giver overskud.

Selv om handel er meget mere kompliceret end det, vi har sagt i det foregående afsnit, er de grundlæggende principper de allerede nævnte. Hvis du er i stand til at tilegne dig tilstrækkelig viden til at forudsige op- og nedture på Bitcoin, kan du opnå op til tusindvis af dollars i overskud. Trustede platforme som eToro tilbyder denne service til tusindvis af mennesker på daglig basis, hvor overskuddet kan være gigantisk.

Det var dog ikke så underligt, at apps som Bitcoin Compass begyndte at dukke op. Disse apps lover ufattelige overskud, da de forudsiger op- og nedture i Bitcoin. Da det at være mægler indebærer en stor investering af tid og studier, falder mange ofre for denne type applikationer, der vil „spare“ dem den tid, der er nødvendig for at foretage transaktioner.

Sandheden om Bitcoin Compass, en gigantisk svindel

De fleste af dem, der lige er begyndt i Bitcoin-verdenen (og nogle erfarne), føler sig begejstrede for at få en applikation, der fungerer som en købs- og salgsrobot, med en „99,4%“ effektivitet.

Hvad de ikke ved, er, at det er blevet bevist i et stykke tid nu, at disse robotter, er intet andet end spøgelsesapplikationer, designet af svindlere for at få betydelige indskud på deres konti, og derefter efterlade deres brugere med gigantiske tab.

Men det er kompliceret at finde beviser for svindlen i sin helhed. Derfor bliver tusindvis af mennesker hver dag ofre for svindlen, og tusindvis af euro bliver sendt til disse svindleres konti, som beriger sig selv på en helt ulovlig måde. Blandt beviserne kan vi nævne:

 • De er ulovlige mæglere, uden noget omdømme, der kan bekræftes
 • Det er umuligt videnskabeligt og økonomisk set, en forudsigelighed på 99,4 %, som disse programmer hævder
 • Deres sider er intet andet end et klon-svindelnummer
 • De viste data er urealistiske, selv om det ligner en kontinuerlig uafbrudt fortjeneste
 • På det tidspunkt, hvor man ønsker at trække pengene tilbage, vil der dukke undskyldninger eller problemer op

Hvordan dette Bitcoin Compass-svindelnummer virker

Udtrykket klonfidus gives for de online-tjenester, der tilbydes på forskellige sider, og som lover ufattelige overskud med en lille indsats. Fortjenesten er så attraktiv, at det ikke er underligt, at mange mennesker er tiltrukket til at klikke på deres bannere eller annoncer, for at blive omdirigeret til en bestemt side.

Det sjove er, at uanset hvilket navn du klikker på (Bitcoin Compass, Bitcoin Predict, Bitcoin Billionaire osv.), så ender du med at blive omdirigeret til den samme side hver gang. Af denne grund kommer navnet „clone scam“.

Sandheden er, at mange uerfarne brugere ignorerer dette første tegn og beslutter sig for at tage et kig på siden. Den viser gigantiske påstande fra brugere, der hurtigt er blevet millionærer ved at bruge programmet. Dette efterfølges af billeder, fotos, vidnesbyrd, kontoudtog osv. I nogle tilfælde kan du endda se videoer af kendte personer, der giver positive foredrag om denne indtjeningsmetode, men uden at nævne nogen specifik side.

Alt er designet til at fremstå og give følelsen af profit til brugere, som begejstrede, beslutter sig for at deltage i hvad siden tilbyder.

Bitcoin Compass Investors

Og hvordan laver svindlerne overskuddet?

Ligesom enhver anden form for svindel, deltager de mennesker, der kører denne fidus, ikke i tvunget tyveri af nogen art. Det er os, der, tiltrukket af deres ord og den service, de tilbyder, falder for deres bedrag og beslutter os for at gå ind i alt det, Bitcoin Compass har at tilbyde.

Efter at have taget det første kig, går vi ind i en registreringstilstand, hvor vi i nogle tilfælde bliver bedt om at indtaste vores data, mens vi i andre tilfælde søger at oprette vores konto. Men når tiden er inde, kan registreringen ikke afsluttes, før betalingen af et første indskud. Dette depositum er normalt et minimum på 250 euro.

Indskuddet kan overføres til en bankkonto, eller betales på forskellige måder med online betalingsmetoder. Sandheden er, at når pengene først er overført, er der meget lille chance for at vi ser dem igen.

Hvad sker der nu hos Bitcoin Compass?
Når den første indbetaling er foretaget, har applikationen allerede fået, hvad den ønskede. Siden skal dog bevare sin facade af troværdighed.

Siden vil lykønske os med at have truffet denne fremragende beslutning, og efterfølgende begynde at sende os forskellige data om vores indtjening opnået gennem dagene. Disse tilsendte dokumenter viser indtjeningen på en urealistisk måde: 99,4 % af forudsigelserne er vundet, i modsætning til ingen tab. Sandheden er, at de viser os, hvordan pengene praktisk talt fordobles dag efter dag.

Problemet opstår, når vi beslutter os for at hæve vores gevinster. I begyndelsen virker det hurtigt og enkelt, men vi vil dog snart støde på følgende mulige problemer:

 • Udbetalingen kan ikke foretages på grund af platformsproblemer
 • De begynder at tilbyde os saftige tilbud, som ikke vil være gyldige, hvis vi hæver vores penge
 • De opfordrer os til at investere mere for at tjene mere
 • De fortæller os, at udbetalingen er sendt til vores bankkonto, men den kommer aldrig frem

Brugere noget desperate, søger øjeblikkelig løsning, så de henvender sig til kundeservice på sådanne sider. Overraskende nok vil de finde et svar fra holdet af svindlere, som venligt vil forsøge at berolige kunden og overbevise ham om, at alt er normalt. De vil også forsøge at tilbyde dem pakker, tilbud osv. Alt på en attraktiv måde, så kunden investerer mere.

Når tålmodigheden løber ud, kan svindelnummeret bemærkes: pengene kan ikke hæves, og der er altid undskyldninger eller problemer med at hæve dem. Hertil kommer, at i nogle tilfælde forsvinder kontiene sporløst og tager alle brugerens indskud og efterfølgende investeringer med sig.

Hvad kan jeg gøre for at undgå at blive offer for denne type svindel?

Når du først har foretaget indskuddet på denne type sider, er det usandsynligt, at du kan drage fordel af dette. Det bedste du kan få ud af denne situation er at få lidt penge tilbage ved at søge at trække dig tilbage konstant.

Der er dog ingen løsning på at blive snydt på denne måde, den bedste metode er forebyggelse. Til dette skal vi tage hensyn til, disse karakteristika, og undgå disse sider:

 • De tilbyder gigantiske overskud uden nogen indsats
 • Deres links omdirigerer til sider med forskellige navne, eller flere forskellige links omdirigerer til det samme sted
 • Kommentarer på hjemmesiden sår tvivl om hjemmesidens omdømme
 • Billederne på siden er ikke hjemmesidens egne: de kan findes andre steder

Endelig, selv om denne type forebyggelse findes, er den mest levedygtige løsning at søge at samarbejde med juridiske mæglere. Sider som eToro er en perfekt løsning, hvor omdømme og erfaring mødes, for at give en stabil platform.

eToro, en venlig og fuldstændig pålidelig investeringsplatform


eToro Logo

 • 16 cryptocurrencies

 • 0% kosten

 • Gereguleerd door CySecMore Information

Bitcoin Compass FakeOg selv om der findes hundredvis af websteder på internettet, hvor du kan foretage kloge investeringer og købe og sælge virtuelle aktiver, er der kun få, der har eToros omdømme.

Dette websted er et af de mest berømte Bitcoin-købs- og salgssider på nettet, hvor enhver bruger kan bruge de forskellige værktøjer til at opnå den økonomiske frihed, som andre websteder lover, der bare er et fupnummer.

eToro er et websted, der ikke beder om nogen indledende indskud, hver bruger gør det indskud, du ønsker at købe og investere i det, han søger. Platformen selv laver en lille provision for sin service, som normalt er umærkelig for overskuddet.

Overskudsstatus er helt reel og viser alle de gevinster og tab, som vores person har lavet i køb og salg af Bitcoin, så det kan studeres for at forbedre i fremtiden. Siden søger også, at brugerne fortsætter med at investere sundt, så hver gang kan du se yderligere værktøjer, kurser, foredrag osv. Alle disse er designet til at hjælpe den enkelte bruger med at vokse eksponentielt som mægler.

Endelig er eToro ikke begrænset til Bitcoins. Som vi alle ved, har Bitcoins en høj pris, og mange mennesker ønsker at investere, men har ikke en ekstremt høj kapital. I stedet for at investere i brøkdele af Bitcoin kan du investere i andre kryptovalutaer, aktier, traktater og så videre. Alt sammen med den samme sikkerhed, som hvis du investerede i Bitcoins.

Overskuddet er ikke mirakuløst, som de falske sider siger: Det vil blive bedre i takt med at vi forbedrer os som mægler. Efterhånden som vores overskud vokser, kan vores investeringer blive større, og alt vil stige eksponentielt, men én ting er sikkert: eToro vil aldrig give os en undskyldning for at trække vores penge tilbage, endsige stå over for at vores konti forsvinder uden grund. Da vi er en lovlig mægler, kan vi ikke kun være sikre på, at vi får vores penge tilbage, men vi er også beskyttet af de juridiske rammer i mange lande, når det kommer til at klage til en myndighed.