Bitcoin Storm Anmeldelse – Seriøs eller fidus?

Bitcoin Storm LogoBitcoins har været meget populære som en investeringsmulighed i nogen tid og er i stigende grad efterspurgt. Selv berømte personer som Elon Musk stoler på denne investeringsform og hjælper den til at nå stadig større højder. Bitcoin-markedet er stort, og i mellemtiden er der mange programmer til at handle med Bitcoins. Et af dem er Bitcoin Storm, som vil blive forklaret mere detaljeret i denne artikel.

Hvad er Bitcoin Storm? Virker det, eller er det et fupnummer?

Bitcoin Storm er en platform til handel med bitcoins. Ifølge operatøren er denne platform velegnet til både begyndere og professionelle. Der er ingen grund til at tage en øget risiko. Det er muligt at åbne en demokonto og få de første erfaringer. Registreringen og håndteringen er ukompliceret og let. Grænsefladen er klar og er tilpasset kendte handelsformer som Bitcoin Trader eller Bitcoin Evolution. Der er også en app tilgængelig, som kan bruges til at handle via smartphone. Især udseendet virker ved første øjekast meget seriøst og ukompliceret. Det giver indtryk af, at handel med Bitcoins er enkel og ligetil. Især nybegyndere, som ikke er bekendt med sagen, falder ofte for denne misforståelse og investerer ofte mange penge, som i sidste ende er tabt. Ligeledes er der mange rapporter på internettet, som er positive og beskriver denne platform som velrenommeret. Sådanne såkaldte rapporter på forskellige sider beskriver platformen som nem og anbefalelsesværdig. Mange af disse rapporter er falske. Eksperter i branchen har i et stykke tid vurderet handelsplatformen som useriøs og ikke anbefalelsesværdig. Platformen reklamerer med en nem håndtering. Ved første øjekast virker proceduren meget let og ukompliceret. Der kan dog ikke tjenes penge i det lange løb, men derimod tabes der penge.

Hvordan virker Bitcoin Storm og dens handel bot arbejde?

Hjertet i Bitcoin Storm er en handelsbot. Ligesom mange bots arbejder denne med algoritmer og andre beregninger. Den analyserer markedet ved hjælp af forskellige indikatorer såsom det eksponentielle glidende gennemsnit eller det relative styrkeindeks. TheBot analyserer markedet og kommer derefter med anbefalinger om, hvornår man skal købe valutaen og hvornår man skal sælge den. Programmet overvåger konstant markedet. På hjemmesiden forledes den interesserede til at tro, at han blot skal foretage nogle indstillinger om, hvilke ting TheBot skal være opmærksom på. Især for begyndere og nybegyndere inden for Bitcoin er disse indstillinger ikke så lette at foretage, og der kan hurtigt opstå alvorlige fejl, som kan ende med at blive meget dyre. Afhængigt af de indstillinger, der er foretaget, handler bot’en selvstændigt og køber eller sælger. En sådan ret simpel variant til handel med Bitcoins kan ikke findes hos velrenommerede udbydere. Det kræver en individuel og selvudviklet strategi for at få succes i det lange løb. En bot, der altid går efter de samme parametre, vil ikke være succesfuld i det lange løb, og dermed vil de investerede penge gå tabt. En nem handel uden en vis indsigt i sagen er derfor ikke mulig. Udbyderen giver dog udseendet i dette tilfælde. Især for begyndere er dette en vildledende indsigt.

Bitcoin Storm Fake Reviews

Svindel – hvordan Bitcoin Storm bedrager

Den egentlige fidus af Bitcoin Storm har til formål at give indtryk til de potentielle kunder og især begyndere, at handel med Bitcoins er let, og selv lægfolk kan nemt tjene penge med det. Der kan ikke foretages nogen succesfulde handler med en bot i det lange løb. Derudover giver udbyderens reklamer et falsk indtryk, som ofte er vildledende, især for begyndere og nybegyndere. En seriøs test vil bringe frem i lyset, hvilket svindel der bliver gjort med det. Med længere undersøgelser kan det findes ud af, at flere og flere erfaringer fra brugere viser, at platformen og udbyderen ikke er egnet især for begyndere og nybegyndere. Selv professionelle stoler mindre og mindre på udbyderen og vender sig til andre platforme til handel med bitcoins. For flere og flere mennesker kommer fidusen frem i lyset. På scenen er udbyderen i stigende grad upopulær og bruges næppe. Men især nybegyndere bliver ved med at falde for denne fidus. Utallige vidnesbyrd og sofistikerede reklamer giver indtryk af, at det er en velrenommeret udbyder, som gør handel med Bitcoins meget enkel og ligetil. Dette er imidlertid ikke tilfældet. Platformen er ikke at anbefale. Køb og handel med Bitcoins bør ske hos andre udbydere.


eToro Logo

  • 16 kryptovalutaer

  • 0% gebyr

  • Reguleret af CySecMore Information

Positive erfaringer: Hvad er alternativerne?

En etableret, velrenommeret og populær platform til handel med Bitcoins er f.eks. eToro. Hos eToro er det en online handelsplatform for social handel og investeringer i flere aktiver. Ud over kryptovalutaer kan der også handles med råvarer og aktier. Platformen anses for at være velrenommeret og er særligt velegnet til både begyndere og avancerede handlere. Det er muligt at få de første erfaringer med en gratis demokonto. Indskud på op til 20.000 euro er juridisk beskyttet hos platformen i tilfælde af insolvens. Der kan handles med mere end 120 kryptovalutaer. Handel med aktier er godt muligt på platformen. I tests klarer platformen sig særligt godt. Det er nemt at købe forskellige kryptovalutaer. Ikke desto mindre er viden om kryptovalutaer og en vis struktur og en strategi også meget vigtig her. For den erfarne erhvervsdrivende er platformen overskuelig. Du kan gøre alle de nødvendige ting direkte i brugerkontoen eller på appen. Sandsynligvis på grund af dette er udbyderen så succesfuld blandt både nybegyndere og eksperter inden for handel med kryptovalutaer. eToro har sæder på Cypern, i Storbritannien og Israel. Det er en af de største og mest velrenommerede mæglere i Tyskland.

Summary of Bitcoin Storm review

Bitcoin Storm er en tvivlsom udbyder til handel med bitcoins. På grund af falske vidnesbyrd og vildledende reklamer får folk et alvorligt indtryk. Selv i nogle tests vurderes platformen som anbefalelsesværdig og særlig let. Den anvendte bot er ikke egnet. Især begyndere, der stoler på det, vil miste penge. Uden en vis viden, erfaring og en passende strategi er handel med Bitcoins ikke seriøst muligt uden en vis viden, erfaring og en passende strategi. Platformen giver et indtryk af, at handel med Bitcoins kan være ukompliceret og let. På grund af disse baggrunde kan platformen ikke anbefales.