Bitcoin Compass – Onko se huijaus, testi ja arvostelut!

Bitcoin Compass LogoKaikki ovat kuulleet uudesta nousevasta sijoitusmenetelmästä, joka tunnetaan nimellä trading. Vaikka sinulla ei olisikaan erityistä tietoa tästä aiheesta, useimmat ihmiset ymmärtävät perusasiat: Bitcoinia ostetaan, kun hinta on alhainen, ja myydään, kun hinta nousee, jolloin saadaan voittoa.

Vaikka kaupankäynti on paljon monimutkaisempaa kuin mitä edellisessä kappaleessa kerroimme, perusperiaatteet ovat jo mainitut. Jos pystyt hankkimaan tarpeeksi tietoa Bitcoinin nousujen ja laskujen ennustamiseen, voit tehdä jopa tuhansia dollareita voittoa. Luotettavat alustat, kuten eToro, tarjoavat tätä palvelua tuhansille ihmisille päivittäin, jolloin voitot voivat olla jättimäisiä.

Ei kuitenkaan ollut ihme, että Bitcoin Compassin kaltaisia sovelluksia alkoi syntyä. Nämä sovellukset lupaavat käsittämättömiä voittoja, sillä ne ennustavat Bitcoinin nousuja ja laskuja. Koska välittäjänä toimiminen vaatii paljon aikaa ja opiskelua, monet lankeavat tämäntyyppisten sovellusten uhreiksi, jotka „säästävät“ heiltä transaktioiden tekemiseen tarvittavan ajan.

Totuus Bitcoin Compassista, jättimäisestä huijauksesta

Useimmat Bitcoin-maailmassa vasta aloittaneet (ja jotkut kokeneetkin) ovat innoissaan saadessaan sovelluksen, joka toimii osto- ja myyntirobottina „99,4 %“ tehokkuudella.

He eivät tiedä, että on jo jonkin aikaa todistettu, että nämä botit ovat pelkkiä haamusovelluksia, jotka huijarit ovat suunnitelleet saadakseen huomattavia talletuksia tileilleen ja jättääkseen sitten käyttäjilleen jättimäiset tappiot.

Mutta todisteiden löytäminen petoksesta kokonaisuudessaan on monimutkaista. Siksi tuhannet ihmiset joutuvat päivittäin huijauksen uhriksi, ja tuhansia euroja lähetetään näiden huijareiden tileille, jotka rikastuttavat itseään täysin laittomalla tavalla. Todisteiden joukossa voimme mainita mm:

 • He ovat laittomia välittäjiä, joilla ei ole mitään mainetta, jota voisi vahvistaa
 • On tieteellisesti ja taloudellisesti mahdotonta 99,4 %:n ennustuskyky, kuten nämä ohjelmat väittävät
 • Heidän sivunsa eivät ole mitään muuta kuin kloonihuijaus
 • Näytetyt tiedot ovat epärealistisia, vaikka ne näyttävätkin jatkuvalta keskeytymättömältä voitolta
 • Hetkellä, kun haluaa nostaa rahat, tulee tekosyitä tai ongelmia

Miten tämä Bitcoin Compass -huijaus toimii

Termi kloonihuijaus annetaan niille verkkopalveluille, joita tarjotaan eri sivuilla ja joissa luvataan käsittämättömiä voittoja pienellä vaivalla. Voitto on niin houkutteleva, että ei ole ihme, että monet ihmiset houkutellaan klikkaamaan niiden bannereita tai mainoksia, jotta heidät ohjataan tietylle sivulle.

Hassua on, että riippumatta siitä, mitä nimeä klikkaat (Bitcoin Compass, Bitcoin Predict, Bitcoin Billionaire jne.), päädyt joka kerta samalle sivulle. Tästä syystä tulee nimi „kloonihuijaus“.

Totuus on, että monet kokemattomat käyttäjät jättävät tämän ensimmäisen merkin huomiotta ja päättävät katsoa sivua. Siellä näkyy jättimäisiä väitteitä käyttäjiltä, joista on tullut nopeasti miljonäärejä käyttämällä sovellusta. Tätä seuraavat kuvat, valokuvat, suosittelut, tiliotteet jne. Joissakin tapauksissa voit jopa nähdä videoita kuuluisista ihmisistä, jotka pitävät positiivisia luentoja tästä ansaintamenetelmästä, mutta nimeämättä mitään tiettyä sivua.

Kaikki on suunniteltu näkymään ja antamaan tunne voitosta käyttäjille, jotka innoissaan, päättävät liittyä siihen, mitä sivu tarjoaa.

Bitcoin Compass Investors

Ja miten huijarit tekevät voittoa?

Aivan kuten minkä tahansa muunlaiset huijaukset, tämän huijauksen pyörittäjät eivät harjoita minkäänlaista pakkovarkautta. Se olemme me, jotka heidän sanojensa ja tarjoamansa palvelun houkuttelemina lankeamme heidän petoksensa uhriksi ja päätämme osallistua kaikkeen, mitä Bitcoin Compassilla on tarjota.

Kun olemme ottaneet ensimmäisen katseen, siirrymme rekisteröintitilaan, jossa meitä pyydetään syöttämään tietomme joissakin tapauksissa, kun taas toisissa tapauksissa pyrimme luomaan tilimme. Mutta kun aika tulee, rekisteröintiä ei voida suorittaa loppuun, ennen kuin maksetaan alkutalletus. Tämä talletus on yleensä vähintään 250 euroa.

Talletus voidaan siirtää pankkitilille tai maksaa eri tavoin verkkomaksutavoilla. Totuus on, että kun rahat on siirretty, on hyvin pieni mahdollisuus, että näemme ne uudelleen.

Mitä tapahtuu seuraavaksi Bitcoin Compassissa?
Kun alkutalletus on tehty, sovellus on jo saanut haluamansa. Sivun on kuitenkin säilytettävä uskottavuuden julkisivu.

Sivusto onnittelee meitä siitä, että olemme tehneet tämän erinomaisen päätöksen, ja sen jälkeen alkaa lähettää meille erilaisia tietoja päivien aikana saamistamme tuloista. Näissä lähetetyissä asiakirjoissa ansiot näkyvät epärealistisella tavalla: 99,4 % ennusteista voitti, kun taas tappioita ei ollut lainkaan. Totuus on, että ne osoittavat meille, kuinka rahat käytännössä kaksinkertaistuvat päivä päivältä.

Ongelma syntyy, kun päätämme nostaa voittomme. Aluksi se vaikuttaa nopealta ja yksinkertaiselta, mutta kohtaamme kuitenkin pian seuraavat mahdolliset ongelmat:

 • Nostoa ei voida tehdä alustan ongelmien vuoksi
 • Meille aletaan tarjota mehukkaita tarjouksia, jotka eivät ole voimassa, jos nostamme rahamme
 • He kannustavat meitä sijoittamaan enemmän ansaitakseen enemmän
 • He kertovat meille, että nosto on lähetetty pankkitilillemme, mutta se ei koskaan saavu

Käyttäjät hieman epätoivoisia, etsivät välitöntä ratkaisua, joten he kääntyvät tällaisten sivujen asiakaspalvelun puoleen. Yllättäen he löytävät vastauksen huijareiden tiimiltä, joka ystävällisesti pyrkii rauhoittamaan asiakasta ja vakuuttamaan hänelle, että kaikki on normaalia. He yrittävät myös tarjota heille paketteja, tarjouksia jne. Kaikki houkuttelevalla tavalla, jotta asiakas sijoittaisi enemmän.

Kun kärsivällisyys loppuu, huijauksen voi huomata: rahaa ei voi nostaa, ja aina löytyy tekosyitä tai ongelmia sen nostamiseen. Tämän lisäksi joissakin tapauksissa tilit katoavat jäljettömiin ja vievät mukanaan kaikki käyttäjän tekemät talletukset ja myöhemmät sijoitukset.

Mitä voin tehdä välttääkseni joutumasta tämäntyyppisen huijauksen uhriksi?

Kun olet tehnyt talletuksen tämäntyyppisillä sivuilla, on epätodennäköistä, että voit hyötyä siitä. Parasta, mitä voit saada tästä tilanteesta irti, on saada takaisin vähän rahaa pyrkimällä nostamaan jatkuvasti.

Ei kuitenkaan ole mitään ratkaisua tulla huijatuksi tällä tavalla, paras tapa on ennaltaehkäisy. Tätä varten meidän on otettava huomioon, nämä ominaisuudet, ja välttää näitä sivuja:

 • Ne tarjoavat jättimäisiä voittoja ilman mitään vaivaa
 • Heidän linkkinsä ohjaavat eri nimisille sivuille tai useat eri linkit ohjaavat samaan paikkaan
 • Sivuilla olevat kommentit herättävät epäilyksiä kotisivun maineesta
 • Sivulla olevat kuvat eivät ole sivuston omia: ne löytyvät muualta

Lopuksi, vaikka tämäntyyppisiä esteitä on olemassa, toimivin ratkaisu on pyrkiä työskentelemään laillisten välittäjien kanssa. Sivustot, kuten eToro, ovat täydellinen ratkaisu, jossa maine ja kokemus yhdistyvät ja antavat vakaan alustan.

eToro, ystävällinen ja täysin luotettava sijoitusalusta


eToro Logo

 • 16 kryptovaluuttaa

 • 0 % maksu

 • CySecin sääntelemäMore Information

Bitcoin Compass FakeVaikka internetissä on satoja sivustoja, joilla voit tehdä viisaita sijoituksia ja ostaa ja myydä virtuaalisia hyödykkeitä, vain harvoilla on eToron maine.

Tämä sivusto on yksi tunnetuimmista Bitcoinin osto- ja myyntisivustoista verkossa, jossa kuka tahansa käyttäjä voi käyttää erilaisia työkaluja saavuttaakseen taloudellisen vapauden, jota muut sivustot lupaavat, jotka ovat vain huijausta.

eToro on sivusto, joka ei pyydä mitään alkutalletusta, jokainen käyttäjä tekee talletuksen, jonka haluat ostaa ja sijoittaa siihen, mitä hän etsii. Alusta itse tekee palvelustaan pienen palkkion, joka on yleensä huomaamaton voittoon nähden.

Voittotilanne on täysin todellinen, osoittaa kaikki voitot ja tappiot, jotka henkilömme on tehnyt Bitcoinin ostossa ja myynnissä, joten sitä voidaan tutkia parantamaan tulevaisuudessa. Sivu pyrkii myös siihen, että käyttäjät jatkavat tervettä sijoittamista, joten aina silloin tällöin voit nähdä lisää työkaluja, kursseja, luentoja jne. Kaikki nämä on suunniteltu auttamaan jokaista käyttäjää kasvamaan eksponentiaalisesti välittäjänä.

Lopuksi, eToro ei rajoitu vain Bitcoineihin. Kuten me kaikki tiedämme, Bitcoineilla on korkea hinta, ja monet ihmiset haluavat sijoittaa, mutta heillä ei ole äärimmäisen suurta pääomaa. Bitcoinin murto-osiin sijoittamisen sijaan voit sijoittaa muihin kryptovaluuttoihin, osakkeisiin, sopimuksiin ja niin edelleen. Kaikki samalla varmuudella kuin jos sijoittaisit Bitcoineihin.

Voitto ei ole ihmeellinen, kuten väärennetyt sivustot sanovat: se paranee, kun me parannamme välittäjänä. Kun voittomme kasvavat, sijoituksemme voivat kasvaa, ja kaikki kasvaa eksponentiaalisesti, mutta yksi asia on varma: eToro ei koskaan anna meille tekosyytä nostaa rahojamme, puhumattakaan siitä, että tilimme katoavat ilman syytä. Koska kyseessä on laillinen välittäjä, voimme olla varmoja siitä, että saamme rahamme takaisin, mutta meitä suojaa myös monien maiden oikeudellinen kehys, kun on kyse valituksesta mille tahansa viranomaiselle.