Bitcoin Revolution kokemuksia – Vakava vai huijaus?

Bitcoin Revolution LogoEsimerkiksi palveluntarjoaja Bitcoin Revolution vaikuttaa ainakin ensi silmäyksellä hyvämaineiselta. Bitcoin, luultavasti tunnetuin kryptovaluutta, lupaa itse asiassa kohtuuttomia voittoja. Sijoittaja ei enää tiedä, mikä on huijausta, mikä vakavasti otettavaa. Mistä Bitcoin Revolutionissa on kyse, onko se huijaus vai vakava tarjous? Sivusto ei sisällä mitään käyttökelpoista tietoa, vain propagandaa.

On järkevää hankkia ajantasaista tietoa vakiintuneilta ja hyvämaineisilta yrityksiltä. Bitcoin-huijausalustojen lista on pelottavan pitkä. Siellä luetellut palveluntarjoajat on merkitty sanalla „huijaus“. Listalla on lähes 50 yritystä. Se on linjassa sen kanssa, että bitcoinin voittomarginaali on keskimääräistä korkeampi. Sijoittajat tietävät tämän myös, joten huijaussivustojen mainokset voivat hyvinkin pitää paikkansa.

Bitcoin tuottaa tällä hetkellä voittoa, mutta kuten tällä alalla on normaalia, tämä voi muuttua äkillisesti milloin tahansa. Bitcoin oli myös „alhaalla“, mutta nousi lyhyessä ajassa ja tekee tällä hetkellä keskimääräistä suurempia voittoja.

Noin 13 000 dollarin voitto 14 tunnin sisällä kuulostaa kuitenkin melko seikkailulliselta, jopa Bitcoinille.

Mikä on Bitcoin Revolution? Toimiiko se vai onko se huijaus?

Sijoittajalle kerrotaan, että minimitalletus on 250 euroa. Tämä summa on niin sanotusti „vaaraton“. Summa on itse asiassa pieni, jos pitää paikkansa, että Bitcoin Revolutionin avulla voidaan saavuttaa kohtuuttomia voittoja. Suurempi summa pelottaisi ajattelevan kuluttajan.

Voitto tulee „itsestään“. Robottiohjelmisto hallinnoi Bitcoinia ja tarjoaa varallisuuden. Käyttäjän ei oikeastaan tarvitse tehdä mitään, hän vain odottaa voiton kirjautumista, melkein kuin maidon ja hunajan maassa. Itse asiassa voittoja on olemassa. Ensimmäisten voittojen jälkeen voi pikkuhiljaa sijoittaa hieman lisää rahaa. Kauppiaat, joilla on kokemusta, tekevät asianmukaista tutkimusta.
Bitcoin Revolution Fake

Onko Bitcoin Revolution laillinen vai huijaus?

Voi, tämä on uskomatonta. Jättimäinen voitto, asiakas ei voi uskoa silmiään. Nyt se menee maksuun sijoittaa vielä enemmän rahaa sen jälkeen.

Kotiutus on mahdollista, operaattori kirjoittaa, vasta kun summa (vaihtelee sijoittajan talletussummasta riippuen) on saavuttanut esimerkiksi 1500 euron suuruisen summan. Käyttäjä sanoo itselleen, että no, 1000 euroa on jo voittoa, sitten hän jatkaa sijoittamista, kunnes hän todella kirjaa 1500 euron voiton.

Tätä pientä peliä jatkuu, kunnes asiakas tajuaa, että voittoa ei tule koskaan, vaan sijoitetut rahat ovat poissa. Tiedustelut, kun rahojen kanssa lasketaan, jäävät vastaamatta. Osoitetta tai muuta yhteydenottovälinettä ei ole.

Täydelliset lupaukset motivoivat sijoittamaan Bitcoin Revolutioniin

Bitcoin Revolution ReviewProminentit kertovat korkeista voitoista. Tämä on taitavasti lavastettu, eikä jokainen kauppias tajua heti, että se on väärennös. Väitetään, että Frank Thielen, Dieter Bohlen ja Bill Gates ovat sijoittaneet tuntemattoman hämärän tarjoajan kanssa. Julkkikset ovat tietysti tietämättömiä eivätkä millään tavalla sekaantuneet näihin huijauksiin. Manipuloitu kaupankäyntiohjelmisto on asiantuntijoiden kehittämä. Maallikko ei huomaa, että kyseessä on huijaus, johon monet tietämättömät ihmiset lankeavat.

Bitcoin Revolution on hyvin harkittu ohjelmistojärjestelmä. 250 euroa tai Yhdysvaltain dollaria on minimipanos, ylärajaa ei ole määritelty. Tarjoaja huomauttaa tästä. Kotisivulla ei ole painatusta, mikä herättää ajatuksia. Tietoa yrityksestä tai perustajista ei myöskään ole.

Asiakasarviot voivat olla huijausta, kuten jokainen kuluttaja tietää. Jokaista julkaistua arvosanaa eivät aina ole kirjoittaneet todelliset asiakkaat. Positiivinen luokitus sopii parhaiten mainosliitteeksi.

Osoitetta ja lankapuhelinnumeroa ei ole, ainoastaan kännykän puhelinnumeroon voi ottaa yhteyttä. Rekisteröityminen tapahtuu yksinkertaisella rekisteröintilomakkeella. Rekisteröityminen tapahtuu nopeasti, ja uudelta asiakkaalta pyydetään jo vähintään 250 euroa.

Sovellus mobiililaitteille ei myöskään kuulu tarjousvalikoimaan.

Bitcoin Revolutionin ohjelmisto vaikuttaa ensisilmäyksellä hyvämaineiselta

Yksi etu on ohjelmiston ilmainen tarjonta. Luvataan keskimääräistä suurempia voittoja, jotka ovat „aivan liian korkeita ollakseen totta tavalliselle kuluttajalle“. Potentiaalista asiakasta kehotetaan toimimaan nopeasti. Vain rajallinen määrä asiakkaita voidaan rekisteröidä joka päivä. Miksi? Mitä vikaa on siinä, että päivittäin rekisteröidään 1 000 tai 2 000 tai vain 5 asiakasta. Miksi rekisteröintien määrä on rajoitettu?

Haitat ovat kuitenkin realistisempia ja käyttäjän kannalta tuskallisempia. Ohjelmisto ei sittenkään toimi niin hyvin. Rekisteröityminen ja kokeileminen maksavat käyttäjälle vähintään 250 euron minimipanoksen. Jatkuva kehotus tallettaa enemmän rahaa oikeastaan elävöittää asiakasta ajatuksella: mitä enemmän talletetaan, sitä suuremmat ovat loogisesti voitot. Kauppias maksaa kalliisti laajasta kokemuksestaan.

Eräs asiakas kertoo, että hän talletti 250 euroa, ansaitsi kuukaudessa 123 euroa, ei luvattua 13 000 euroa päivässä. No, joka tapauksessa tappiota ei tullut.

Pyydettyä maksua ei koskaan käsitelty. Tiedustelut käsittelyn tilasta jäivät vastaamatta. Sanomattakin on selvää, että maksua ei suoritettu.

Ominaisuudet, joista kannattaa olla tietoinen

Tähtitieteellisen suuria voittoja ei myöskään ole odotettavissa Bitcoinin avulla. Jäljen ja yksityiskohtaisten yhteystietojen tarkastelu on tärkeää potentiaaliselle asiakkaalle, sillä huijaussivustoilla ei yleensä ole jälkeä. Mitkä ovat yhteystiedot? Matkapuhelinnumero ei tietenkään riitä. Yrityksen pääkonttorin osoitetta ei ole mainittu missään, eikä sähköpostiosoitetta. Rekisteröintilomake täytetään ja lähetetään näkymättömään sähköpostiosoitteeseen.

Asiantuntijoiden tekemä testi paljastaa, että näkyvät asiakkaat ovat ostettuja kuvia. „Tietoja meistä“ -osio sisältää selityksiä ohjelmistosta. Ehdot ovat lauseet ja kappaleet, jotka on heitetty yhteen minkä tahansa yrityksen tarpeisiin. 99 % oikeita tuloksia, toisin sanoen lähes jokainen kauppa on kannattava, ei ole todellisuudessa olemassa. Mikään kryptorobotti ei pysty siihen. Lisäksi huono saksa on silmiinpistävää. Kyse ei ole kirjoitusvirheistä tai huolimattomista virheistä, vaan vakavista kielioppi- ja oikeinkirjoitusvirheistä.

Osta Bitcoin luotettavalta palveluntarjoajalta

Hyvämaineinen tarjoaja Etoro on ehdottoman luotettava. Kyseessä on vakiintunut palveluntarjoaja, joka on ollut läsnä noin 15 vuotta. Mainonta on realistista, tyhjiä lupauksia ei anneta. Lisäksi Etorolla on voimassa oleva lisenssi, kuten sivustolla näkyy. Jokaisen, joka haluaa ostaa Bitcoinia, tulisi käsitellä liiketoimet Etoron kaltaisen hyvämaineisen, jo vuosia tunnetun palveluntarjoajan kanssa.


eToro Logo

  • 16 kryptovaluuttaa

  • 0 % maksu

  • CySecin sääntelemäMore Information