Bitcoin Storm kokemuksia – Vakava vai huijaus?

Bitcoin Storm LogoBitcoinit ovat olleet jo jonkin aikaa erittäin suosittuja sijoitusvaihtoehtona ja niiden kysyntä on kasvussa. Jopa kuuluisat ihmiset, kuten Elon Musk, luottavat tähän sijoitusmuotoon ja auttavat sitä nousemaan yhä suurempiin korkeuksiin. Bitcoin-markkinat ovat suuret, ja sillä välin on olemassa monia ohjelmia, joilla voi käydä kauppaa Bitcoineilla. Yksi niistä on Bitcoin Storm, josta kerrotaan tarkemmin tässä artikkelissa.

Mikä on Bitcoin Storm? Toimiiko se vai onko se huijaus?

Bitcoin Storm on alusta bitcoinien kaupankäyntiin. Operaattorin mukaan tämä alusta sopii sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Lisääntynyttä riskiä ei tarvitse ottaa. On mahdollista avata demotili ja saada ensikokemusta. Rekisteröinti ja käsittely ovat mutkattomia ja helppoja. Käyttöliittymä on selkeä ja se on mukautettu tunnettuihin kaupankäyntimuotoihin, kuten Bitcoin Trader tai Bitcoin Evolution. Saatavilla on myös sovellus, jolla voi käydä kauppaa älypuhelimen kautta. Etenkin ulkoasu vaikuttaa ensi silmäyksellä hyvin vakavalta ja mutkattomalta. Se antaa vaikutelman, että kaupankäynti bitcoineilla on yksinkertaista ja suoraviivaista. Varsinkin aloittelijat, jotka eivät tunne asiaa, lankeavat usein tähän harhakäsitykseen ja sijoittavat usein paljon rahaa, joka lopulta menetetään. Samoin Internetissä on monia raportteja, jotka ovat positiivisia ja kuvaavat tätä alustaa hyvämaineiseksi. Tällaiset niin sanotut raportit eri sivustoilla kuvaavat alustaa helpoksi ja suositeltavaksi. Monet näistä raporteista ovat väärennöksiä. Alan asiantuntijat ovat jo jonkin aikaa luokitelleet kaupankäyntialustan epäuskottavaksi ja ei-suositeltavaksi. Alusta mainostaa helpolla käsittelyllä. Ensi silmäyksellä menettely vaikuttaa hyvin helpolta ja mutkattomalta. Pitkällä tähtäimellä ei kuitenkaan voi ansaita rahaa, vaan rahaa menetetään.

Miten Bitcoin Storm ja sen kaupankäyntibotti toimii?

Bitcoin Stormin sydän on kaupankäyntibotti. Kuten monet botit, tämäkin toimii algoritmien ja muiden laskelmien avulla. Se analysoi markkinoita käyttämällä erilaisia indikaattoreita, kuten eksponentiaalista liukuvaa keskiarvoa tai suhteellista vahvuusindeksiä. Botti analysoi markkinoita ja antaa sitten suosituksia siitä, milloin valuuttaa kannattaa ostaa ja milloin myydä. Ohjelma tarkkailee jatkuvasti markkinoita. Verkkosivustolla annetaan kiinnostuneelle osapuolelle ymmärtää, että hänen tarvitsee vain tehdä joitakin asetuksia siitä, mihin asioihin TheBotin tulisi kiinnittää huomiota. Varsinkin aloittelijoille ja Bitcoinin uusille käyttäjille nämä asetukset eivät ole kovin helppoja tehdä, ja nopeasti voi tapahtua vakavia virheitä, jotka voivat päätyä hyvin kalliiksi. Tehdyistä asetuksista riippuen botti toimii itsenäisesti ja ostaa tai myy. Tällaista melko yksinkertaista vaihtoehtoa Bitcoineilla käytävään kaupankäyntiin ei löydy hyvämaineisilta palveluntarjoajilta. Se vaatii yksilöllistä ja itse kehitettyä strategiaa menestyäkseen pitkällä aikavälillä. Botti, joka pyrkii aina samoihin parametreihin, ei menesty pitkällä aikavälillä, ja näin sijoitetut rahat menetetään. Helppo kaupankäynti ilman tiettyä näkemystä asiasta ei siis ole mahdollista. Tarjoaja antaa kuitenkin tässä tapauksessa vaikutelman. Erityisesti aloittelijoille tämä on petollinen oivallus.

Bitcoin Storm Fake Reviews

Huijaus – Miten Bitcoin Storm pettää

Bitcoin Stormin varsinainen huijaus pyrkii antamaan potentiaalisille asiakkaille ja erityisesti aloittelijoille sen vaikutelman, että Bitcoineilla kaupankäynti on helppoa ja jopa maallikot voivat helposti ansaita rahaa sen avulla. Mitään onnistuneita kauppoja ei voi tehdä botilla pitkällä aikavälillä. Lisäksi palveluntarjoajan mainonta antaa vääränlaisen vaikutelman, joka on usein harhaanjohtava erityisesti aloittelijoille ja noviiseille. Vakava testi tuo esiin, mitä petoksia sillä tehdään. Pidemmillä tutkimuksilla voidaan todeta, että yhä useammat käyttäjien kokemukset osoittavat, että alusta ja palveluntarjoaja ei sovellu erityisesti aloittelijoille ja aloittelijoille. Jopa ammattilaiset luottavat palveluntarjoajaan yhä vähemmän ja kääntyvät muiden alustojen puoleen bitcoineilla käytävässä kaupassa. Yhä useammalle ihmiselle huijaus on tulossa julki. Kohtauksessa tarjoaja on yhä epäsuosittu ja sitä käytetään tuskin. Kuitenkin erityisesti uudet tulokkaat lankeavat jatkuvasti tähän huijaukseen. Lukemattomat suosittelut ja hienostunut mainonta antavat vaikutelman, että kyseessä on hyvämaineinen palveluntarjoaja, joka tekee kaupankäynnistä bitcoineilla hyvin yksinkertaista ja suoraviivaista. Näin ei kuitenkaan ole. Alustaa ei voi suositella. Bitcoinien ostaminen ja kaupankäynti tulisi tehdä muiden palveluntarjoajien kanssa.


eToro Logo

  • 16 kryptovaluuttaa

  • 0 % maksu

  • CySecin sääntelemäMore Information

Positiivisia kokemuksia: Mitkä ovat vaihtoehdot?

Vakiintunut, hyvämaineinen ja suosittu alusta bitcoinien kaupankäyntiin on esimerkiksi eToro. eTorossa se on verkkokauppa-alusta sosiaaliseen kaupankäyntiin ja moniin eri kohteisiin sijoittamiseen. Kryptovaluuttojen lisäksi voidaan käydä kauppaa myös hyödykkeillä ja osakkeilla. Alustaa pidetään hyvämaineisena, ja se sopii erityisesti sekä aloittelijoille että edistyneille kauppiaille. Ensimmäisiä kokemuksia on mahdollista saada ilmaisella demotilillä. Talletukset 20 000 euroon asti ovat laillisesti suojattuja alustalla maksukyvyttömyyden sattuessa. Yli 120 kryptovaluutalla voi käydä kauppaa. Kaupankäynti osakkeilla on hyvin mahdollista alustalla. Testeissä alusta suoriutuu erityisen hyvin. Erilaisia kryptovaluuttoja on helppo ostaa. Kryptovaluuttojen tuntemus sekä tietty rakenne ja strategia ovat kuitenkin myös tässä yhteydessä erittäin tärkeitä. Kokeneelle kauppiaalle foorumi on selkeä. Voit tehdä kaikki tarvittavat asiat suoraan käyttäjätilillä tai sovelluksessa. Todennäköisesti tämän vuoksi palveluntarjoaja on niin menestynyt sekä uusien tulokkaiden että kryptovaluuttojen kaupankäynnin asiantuntijoiden keskuudessa. eTorolla on toimipaikat Kyproksella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Israelissa. Se on yksi Saksan suurimmista ja arvostetuimmista välittäjistä.

Yhteenveto Bitcoin Stormin arvostelusta

Bitcoin Storm on kyseenalainen tarjoaja bitcoinien kaupankäyntiin. Väärennettyjen suosittelujen ja harhaanjohtavan mainonnan vuoksi ihmisille annetaan vakava vaikutelma. Jopa joissakin testeissä alusta on luokiteltu suositeltavaksi ja erityisen helpoksi. Käytetty botti ei ole sopiva. Erityisesti aloittelijat, jotka luottavat siihen, menettävät rahaa. Ilman tiettyä tietoa, kokemusta ja sopivaa strategiaa kaupankäynti Bitcoineilla ei ole vakavasti mahdollista. Alusta antaa vaikutelman, että kaupankäynti Bitcoineilla voi olla mutkatonta ja helppoa. Näiden taustojen vuoksi alustaa ei suositella.