Bitcoin Compass – Is het een zwendel, test en reviews!

Bitcoin Compass LogoIedereen heeft wel gehoord van de nieuwe opkomende investeringsmethode die bekend staat als trading. Zelfs als u geen specifieke kennis heeft over dit onderwerp, begrijpen de meeste mensen de basis: Je koopt Bitcoin als ze op een lage prijs staan, en verkoopt Bitcoin als de prijs omhoog gaat, waardoor je winst genereert.

Hoewel de handel veel gecompliceerder is dan wat we in de vorige paragraaf hebben gezegd, zijn de basisprincipes degene die al genoemd zijn. Als u in staat bent genoeg kennis te vergaren om de ups en downs van Bitcoin te voorspellen, kunt u tot duizenden dollars winst maken. Vertrouwde platforms zoals eToro bieden deze service dagelijks aan duizenden mensen aan, waarbij de winsten gigantisch kunnen oplopen.

Het was echter geen wonder dat apps als Bitcoin Compass begonnen op te komen. Deze apps beloven onvoorstelbare winsten, omdat ze de ups en downs van Bitcoin voorspellen. Aangezien het zijn van een broker een grote investering van tijd en studie met zich meebrengt, vallen velen ten prooi aan dit soort applicaties die hen de tijd zullen „besparen“ die nodig is om transacties te doen.

De waarheid over Bitcoin Compass, een gigantische fraude

De meesten die net beginnen in de Bitcoin-wereld (en sommigen met ervaring), zijn enthousiast over een applicatie die werkt als een koop- en verkooprobot, met een „99,4%“ effectiviteit.

Wat ze niet weten, is dat het al een tijdje bewezen is dat deze bots, niets meer zijn dan spook-apps, ontworpen door fraudeurs om aanzienlijke stortingen op hun rekeningen te krijgen, en vervolgens hun gebruikers achter te laten met gigantische verliezen.

Maar het vinden van bewijs voor de fraude in zijn geheel is complex. Daarom vallen elke dag duizenden mensen ten prooi aan de zwendel, en worden duizenden euro’s naar de rekeningen van deze fraudeurs gestuurd, die zichzelf op een volstrekt illegale manier verrijken. Onder de bewijzen kunnen we noemen:

 • Het zijn illegale makelaars, die geen reputatie hebben om dat te bevestigen
 • Het is wetenschappelijk en economisch gezien onmogelijk, een voorspellend vermogen van 99,4% te hebben, zoals deze programma’s beweren
 • Hun pagina’s zijn niets meer dan een kloon Scam
 • De getoonde gegevens zijn onrealistisch, hoewel het lijkt op een continue ononderbroken winst
 • Op het moment dat u het geld wilt opnemen, verschijnen er excuses of problemen

Hoe deze Bitcoin Compass Scam werkt

De term kloonzwendel wordt gegeven aan die online diensten die op verschillende pagina’s worden aangeboden, waarbij onvoorstelbare winsten worden beloofd met weinig inspanning. De winst is zo aantrekkelijk dat het geen wonder is dat veel mensen aangetrokken worden om op hun banners of advertenties te klikken, om omgeleid te worden naar een specifieke pagina.

Het grappige is dat het niet uitmaakt op welke naam u klikt (Bitcoin Compass, Bitcoin Predict, Bitcoin Billionaire, etc.) u elke keer op dezelfde pagina terechtkomt. Hier komt de naam „kloonzwendel“ vandaan.

De waarheid is dat veel onervaren gebruikers dit eerste teken negeren en besluiten een kijkje te nemen op de pagina. Het toont gigantische claims van gebruikers die snel miljonair zijn geworden door het gebruik van de applicatie. Dit wordt gevolgd door afbeeldingen, foto’s, getuigenissen, bankafschriften, enz. In sommige gevallen ziet u zelfs video’s van beroemde mensen, die positieve lezingen geven over deze manier van verdienen, maar zonder een specifieke pagina te noemen.

Alles is ontworpen om te verschijnen en het gevoel van winst te geven aan gebruikers, die opgewonden, besluiten om mee te doen wat de pagina biedt.

Bitcoin Compass Investors

En hoe maken de oplichters winst?

Net als bij elke andere vorm van zwendel, houden de mensen die deze zwendel uitvoeren zich niet bezig met gedwongen diefstal van welke aard dan ook. Wij zijn het die, aangetrokken door hun woorden en de service die ze aanbieden, ten prooi vallen aan hun misleiding, en besluiten in te gaan op alles wat Bitcoin Compass te bieden heeft.

Na een eerste blik te hebben geworpen, komen we in een registratiemodus terecht waar ons in sommige gevallen wordt gevraagd onze gegevens in te voeren, en in andere gevallen proberen we een account aan te maken. Maar wanneer de tijd komt, kan de registratie niet worden voltooid, tot de betaling van een eerste storting. Deze aanbetaling bedraagt gewoonlijk minimaal 250 euro.

De storting kan worden overgemaakt naar een bankrekening, of op verschillende manieren worden betaald met online betaalmethoden. De waarheid is dat als het geld eenmaal is overgemaakt, de kans zeer klein is dat we het nog terug zullen zien.

Wat gebeurt er nu bij Bitcoin Compass?

Zodra de eerste storting is gedaan, heeft de applicatie al gekregen wat het wilde. De pagina moet echter zijn façade van geloofwaardigheid behouden.
De site zal ons feliciteren met het nemen van deze uitstekende beslissing, en begint ons vervolgens verschillende gegevens te sturen over de verdiensten die we in de loop van de dagen hebben behaald. Deze verzonden documenten tonen de verdiensten op een onrealistische manier: 99,4% van de voorspellingen gewonnen, in tegenstelling tot geen verliezen. De waarheid is dat ze ons laten zien hoe het geld dag na dag praktisch verdubbelt.

Het probleem ontstaat wanneer we besluiten onze winsten op te nemen. In het begin lijkt het snel en eenvoudig, maar we zullen al snel de volgende mogelijke problemen tegenkomen:

 • Opname kan niet worden uitgevoerd als gevolg van problemen met het platform
 • Ze beginnen ons sappige aanbiedingen te doen die niet geldig zullen zijn als we ons geld opnemen
 • Ze moedigen ons aan meer te investeren om meer te verdienen
 • Ze vertellen ons dat de geldopname naar onze bankrekening is gestuurd, maar deze komt nooit aan

Gebruikers enigszins wanhopig, zoeken onmiddellijke oplossing, dus ze wenden zich tot de klantendienst van dergelijke pagina’s. Verrassend, zullen zij een reactie van het team van oplichters vinden, die vriendelijk zullen proberen om de klant gerust te stellen en hem ervan te overtuigen dat alles normaal is. Ze zullen ook proberen om hen pakketten, aanbiedingen, enz. aan te bieden. Alles op een aantrekkelijke manier, zodat de klant meer investeert.

Wanneer het geduld opraakt, kan de zwendel worden opgemerkt: het geld kan niet worden opgenomen en er zijn altijd excuses of problemen om het geld op te nemen. Daar komt nog bij dat in sommige gevallen de rekeningen spoorloos verdwijnen, met medeneming van alle stortingen en daaropvolgende investeringen van de gebruiker.

Wat kan ik doen om te voorkomen dat ik slachtoffer word van dit soort zwendel?

Als u eenmaal een storting hebt gedaan in dit soort pagina’s, is het onwaarschijnlijk dat u hier voordeel uit kunt halen. Het beste wat u uit deze situatie kunt halen is een beetje geld terug te krijgen door voortdurend te proberen geld op te nemen.

Er is echter geen oplossing om op deze manier opgelicht te worden, de beste methode is preventie. Hiervoor moeten we rekening houden met, deze kenmerken, en deze pagina’s vermijden:

 • Ze bieden gigantische winsten zonder enige inspanning
 • Hun links leiden naar pagina’s met verschillende namen, of meerdere verschillende links leiden naar dezelfde plaats
 • Opmerkingen op de website doen twijfels rijzen over de reputatie van uw homepage
 • De afbeeldingen op de pagina zijn niet van de site zelf: ze zijn elders te vinden

Tot slot, hoewel dit soort preventie bestaat, is de meest haalbare oplossing om te proberen te werken met legale Brokers. Sites zoals eToro zijn een perfecte oplossing, waar reputatie en ervaring samenkomen, om een stabiel platform te geven.

eToro, een vriendelijk en volledig betrouwbaar investeringsplatform


eToro Logo

 • 16 cryptocurrencies

 • 0% kosten

 • Gereguleerd door CySecMore Information

Bitcoin Compass FakeHoewel er honderden sites op het internet zijn waar u verstandige investeringen kunt doen en virtuele activa kunt kopen en verkopen, zijn er maar weinig die de reputatie van eToro hebben.

Deze site is een van de beroemdste Bitcoin koop- en verkoopsites op het web, waar elke gebruiker de verschillende tools kan gebruiken om de financiële vrijheid te bereiken die andere sites beloven die gewoon oplichterij zijn.

eToro is een site die niet vraagt om een eerste storting, elke gebruiker maakt de storting die u wilt kopen en investeren in wat hij zoekt. Het platform zelf maakt een kleine commissie voor zijn dienst, die meestal onmerkbaar is voor de winst.

De winst status is volledig reëel, met alle winsten en verliezen gemaakt door onze persoon in de aan-en verkoop van Bitcoin, zodat het kan worden bestudeerd om te verbeteren in de toekomst. De pagina streeft er ook naar dat gebruikers gezond blijven investeren, dus om de zoveel tijd kunt u extra tools, cursussen, lezingen, etc. zien. Al deze zijn ontworpen om elke gebruiker te helpen exponentieel te groeien als een makelaar.

Tot slot is eToro niet beperkt tot Bitcoins. Zoals we allemaal weten, hebben Bitcoins een hoge prijs, en veel mensen zijn op zoek om te investeren, maar hebben geen extreem hoog kapitaal. In plaats van te beleggen in fracties van Bitcoin, kunt u beleggen in andere cryptocurrencies, aandelen, verdragen en ga zo maar door. Allemaal met dezelfde zekerheid als wanneer u in Bitcoins zou beleggen.

De winst is niet wonderbaarlijk zoals de nep sites zeggen: het zal verbeteren naarmate wij als broker verbeteren. Naarmate onze winsten groeien, kunnen onze investeringen groter worden, en alles zal exponentieel toenemen, maar één ding is zeker: eToro zal ons nooit een excuus geven om ons geld op te nemen, laat staan dat onze rekeningen zonder reden zullen verdwijnen. Omdat het een legale makelaar is, kunnen we er niet alleen op vertrouwen dat we ons geld terugkrijgen, maar we worden ook beschermd door het wettelijke kader van vele landen, als het gaat om het klagen bij een autoriteit.