Bitcoin Revolution Ervaring – Serieus of Scam?

Bitcoin Revolution LogoBijv. de aanbieder Bitcoin Revolution lijkt, althans op het eerste gezicht, gerenommeerd. Bitcoin, waarschijnlijk de bekendste cryptocurrency, belooft in werkelijkheid exorbitante winsten. De belegger weet niet meer wat fraude is, wat serieus is. Waar gaat het om bij Bitcoin Revolution, is het oplichterij of een serieus aanbod? De website bevat geen bruikbare informatie, alleen propaganda.

Het is zinvol om actuele informatie te krijgen van gevestigde en gerenommeerde bedrijven. De lijst van Bitcoin scam platforms is angstaanjagend lang. De aanbieders die er op staan zijn gemarkeerd met het woord „scam“. Er staan bijna 50 bedrijven op de lijst. Het is in overeenstemming met de feiten dat de winstmarge van bitcoin bovengemiddeld is. Beleggers weten dit ook, dus de advertenties van de scam sites zouden best waar kunnen zijn.

Bitcoin levert momenteel winst op, maar zoals gebruikelijk is op dit gebied, kan dit elk moment abrupt veranderen. Bitcoin was ook „down“, maar trok binnen korte tijd weer aan en scoort momenteel bovengemiddelde winsten.

Zo’n $13.000 winnen binnen 14 uur klinkt echter behoorlijk avontuurlijk, zelfs voor Bitcoin.

Wat is Bitcoin Revolution? Werkt het of is het oplichterij?

De belegger wordt geïnformeerd dat de minimale storting 250 euro is. Dit bedrag is „onschuldig“, om het zo te zeggen. Het bedrag is eigenlijk laag, als het waar is dat er exorbitante winsten behaald kunnen worden met Bitcoin Revolution. Een hoger bedrag zou de denkende consument afschrikken.

De winst komt „vanzelf“. De gerobotiseerde software beheert Bitcoin en zorgt voor de rijkdom. De gebruiker hoeft eigenlijk niets te doen, alleen maar te wachten tot de winst geboekt wordt, bijna als een land van melk en honing. In feite is er winst. Na de eerste winst kan er rustig wat meer geld worden geïnvesteerd. Handelaren die ervaring hebben, doen het nodige onderzoek.
Bitcoin Revolution Fake

Is Bitcoin Revolution legitiem of een oplichterij?

Oh, dit is niet te geloven. Een gigantische winst, de klant kan zijn ogen niet geloven. Nu gaat hij naar de uitbetaling om daarna nog meer geld te investeren.

Een uitbetaling is alleen mogelijk, schrijft de operator, wanneer het bedrag (varieert afhankelijk van het inlegbedrag van de belegger) het bedrag van bijvoorbeeld 1.500 euro heeft bereikt. De gebruiker zegt tegen zichzelf, nou, 1.000 euro is al winst, vervolgens gaat hij door met beleggen totdat hij daadwerkelijk 1.500 euro winst noteert.

Dit spelletje gaat door totdat de klant zich realiseert dat er nooit een uitbetaling zal zijn, maar dat het geïnvesteerde geld weg is. Vragen, wanneer met het geld te rekenen, blijven onbeantwoord. Er is geen adres of ander middel om contact op te nemen.

Perfecte beloftes motiveren om te investeren bij Bitcoin Revolution

Bitcoin Revolution ReviewProminente persoonlijkheden melden hoge winsten. Dit is slim in scène gezet, niet iedere handelaar heeft meteen door dat het nep is. Naar verluidt hebben Frank Thielen, Dieter Bohlen, en Bill Gates geïnvesteerd bij de onbekende obscure aanbieder. Natuurlijk zijn de beroemdheden onwetend en op geen enkele manier betrokken bij deze oplichting. De gemanipuleerde handelssoftware is ontwikkeld door experts. De leek heeft niet in de gaten dat het een zwendel is waar veel onwetende mensen intrappen.

Bitcoin Revolution is een goed doordacht softwaresysteem. 250 euro of US dollar is de minimuminzet, een bovengrens wordt niet gespecificeerd. De aanbieder wijst hierop. Er is geen opdruk op de homepage, wat tot nadenken stemt. Informatie over het bedrijf of de oprichters is er ook niet.

Klantenbeoordelingen kunnen bedrog zijn, zoals elke consument weet. Elke gepubliceerde beoordeling is niet altijd door echte klanten geschreven. Een positieve beoordeling is het best geschikt als reclame-inzet.

Er is geen adres en geen vast nummer, alleen het telefoonnummer van een mobiele telefoon kan worden gecontacteerd. Inschrijven gebeurt met een eenvoudig inschrijvingsformulier. Aanmelden is snel gedaan, en de nieuwe klant wordt al om minimaal 250 euro gevraagd.

Een app voor mobiele apparaten zit ook niet in het aanbod.

De software van Bitcoin Revolution lijkt op het eerste gezicht gerenommeerd

Een voordeel is de gratis verstrekking van de software. Beloofd worden bovengemiddelde winsten, die „allemaal te hoog zijn om waar te zijn voor de normale consument.“ De potentiële klant wordt aangespoord om snel te handelen. Per dag kan slechts een beperkt aantal klanten worden geregistreerd. Waarom eigenlijk? Wat is er mis met het registreren van 1.000 of 2.000 of slechts 5 klanten per dag. Waarom is het aantal registraties beperkt?

De nadelen zijn echter realistischer en pijnlijker voor de gebruiker. De software werkt toch niet zo goed. Inschrijven en uitproberen kost de gebruiker de minimuminzet van 250 euro of meer. De permanente aansporing om meer geld te storten bezielt de klant eigenlijk met de gedachte: hoe meer er gestort wordt, hoe hoger logischerwijze de winsten zijn. De handelaar betaalt duur voor zijn uitgebreide ervaring.

Een klant deelt mee dat hij 250 euro stortte, binnen een maand 123 euro verdiende, en niet de beloofde 13.000 euro per dag. Wel, hoe dan ook, er was geen verlies.

De gevraagde uitbetaling is nooit verwerkt. Navraag naar de status van de verwerking bleef onbeantwoord. Onnodig te zeggen dat er geen uitbetaling heeft plaatsgevonden.

Features om op te letten

Astronomisch hoge winsten zijn ook niet te verwachten met Bitcoin. Het is belangrijk voor de potentiële klant om te kijken naar de opdruk en gedetailleerde contactgegevens, omdat er meestal geen opdruk is op de oplichtingswebsites. Wat zijn de contactgegevens? Een mobiel telefoonnummer is natuurlijk niet voldoende. Het adres van de hoofdzetel van het bedrijf wordt nergens vermeld, evenmin als een e-mailadres. Een formulier voor registratie wordt ingevuld en doorgestuurd naar een onzichtbaar e-mail adres.

Uit een test, uitgevoerd door deskundigen, blijkt dat de prominente klanten gekochte afbeeldingen zijn. De „Over Ons“ sectie bevat uitleg over de software. De voorwaarden zijn zinnen en alinea’s die bij elkaar worden gegooid om bij elk bedrijf te passen. 99% correcte resultaten, met andere woorden bijna elke transactie is winstgevend, bestaat niet in werkelijkheid. Geen enkele crypto robot kan dat voor elkaar krijgen. Bovendien valt het slechte Duits op. Het gaat hier niet om typefouten of slordige foutjes, maar om ernstige fouten op het gebied van grammatica en spelling.

Koop Bitcoin bij een betrouwbare aanbieder

De gerenommeerde aanbieder Etoro is absoluut te vertrouwen. Dit is een gevestigde aanbieder die al zo’n 15 jaar aanwezig is. De reclame is realistisch, er worden geen loze beloftes gedaan. Bovendien heeft Etoro een geldige licentie, zoals blijkt uit de website. Wie Bitcoin wil kopen, doet er goed aan de transacties af te handelen bij een gerenommeerde aanbieder als Etoro, die al jaren bekend is.


eToro Logo

  • 16 cryptocurrencies

  • 0% kosten

  • Gereguleerd door CySecMore Information