Bitcoin Storm Ervaring – Serieus of Zwendel?

Bitcoin Storm LogoBitcoins zijn al enige tijd zeer populair als beleggingsoptie en worden steeds meer gevraagd. Zelfs beroemde mensen als Elon Musk vertrouwen in deze vorm van investering en helpen het om steeds grotere hoogten te bereiken. De Bitcoin-markt is groot en inmiddels zijn er veel programma’s om met Bitcoins te handelen. Een daarvan is Bitcoin Storm, dat in dit artikel nader zal worden toegelicht.

Wat is Bitcoin Storm? Werkt het of is het oplichterij?

Bitcoin Storm is een platform voor het verhandelen van bitcoins. Volgens de operator is dit platform geschikt voor zowel beginners als professionals. Er is geen noodzaak om een verhoogd risico te nemen. Het is mogelijk om een demo-account te openen en de eerste ervaring op te doen. De registratie en de afhandeling zijn ongecompliceerd en eenvoudig. De interface is duidelijk en is aangepast aan bekende handelsvormen zoals Bitcoin Trader of Bitcoin Evolution. Er is ook een app beschikbaar die gebruikt kan worden om via de smartphone te handelen. Vooral de uitstraling lijkt op het eerste gezicht heel serieus en ongecompliceerd. Het wekt de indruk dat handelen met Bitcoins eenvoudig en ongecompliceerd is. Vooral beginners, die niet bekend zijn met de materie, trappen vaak in deze misvatting en investeren vaak veel geld, dat uiteindelijk verloren gaat. Evenzo zijn er veel rapporten op het internet die positief zijn en dit platform als gerenommeerd beschrijven. Dergelijke zogenaamde rapporten op verschillende sites beschrijven het platform als gemakkelijk en aan te bevelen. Veel van deze rapporten zijn nep. Experts in de industrie beoordelen het handelsplatform al enige tijd als onserieus en niet aan te bevelen. Het platform adverteert met een makkelijke bediening. Op het eerste gezicht lijkt de procedure zeer eenvoudig en ongecompliceerd. Op de lange termijn kan er echter geen geld worden verdiend, maar gaat er juist geld verloren.

 width=

Hoe werkt Bitcoin Storm en zijn trading bot?

Het hart van Bitcoin Storm is een handelsbot. Zoals veel bots, werkt deze met algoritmes en andere berekeningen. Het analyseert de markt met behulp van verschillende indicatoren, zoals het exponentieel voortschrijdend gemiddelde of de relatieve sterkte-index. TheBot analyseert de markt en doet vervolgens aanbevelingen over wanneer de valuta te kopen en wanneer te verkopen. Het programma houdt de markt voortdurend in de gaten. Op de website wordt de geïnteresseerde wijsgemaakt dat hij slechts enkele instellingen hoeft te maken over op welke zaken deBot moet letten. Vooral voor beginners en nieuwkomers op het gebied van Bitcoin zijn deze instellingen niet zo gemakkelijk te maken en kunnen er snel ernstige fouten gemaakt worden, die uiteindelijk erg duur kunnen uitvallen. Afhankelijk van de gemaakte instellingen handelt de bot zelfstandig en koopt of verkoopt. Zo’n vrij eenvoudige variant voor het handelen met Bitcoins is niet te vinden bij gerenommeerde aanbieders. Het vereist een individuele en zelf ontwikkelde strategie om op de lange termijn succesvol te zijn. Een bot die altijd voor dezelfde parameters gaat, zal op de lange termijn niet succesvol zijn en dus zal het geïnvesteerde geld verloren gaan. Een gemakkelijke handel zonder een zeker inzicht in de materie is dus niet mogelijk. De aanbieder wekt in dit geval echter de schijn. Vooral voor beginners is dit een bedrieglijk inzicht.

Bitcoin Storm Fake Reviews

De oplichting – Hoe Bitcoin Storm misleidt

De eigenlijke zwendel van Bitcoin Storm heeft als doel de indruk te wekken bij de potentiële klanten en vooral beginners dat het handelen in Bitcoins gemakkelijk is en dat zelfs leken er gemakkelijk geld mee kunnen verdienen. Met een bot kunnen op de lange termijn geen succesvolle transacties worden gedaan. Bovendien geeft de reclame van de aanbieder een valse indruk, die vaak misleidend is, vooral voor beginners en nieuwelingen. Een serieuze test zal aan het licht brengen welke fraude ermee wordt gepleegd. Bij langer onderzoek blijkt dat steeds meer ervaringen van gebruikers aantonen dat het platform en de aanbieder vooral voor beginners en beginnelingen niet geschikt is. Zelfs professionals vertrouwen de aanbieder steeds minder en wenden zich tot andere platforms om bitcoins te verhandelen. Voor steeds meer mensen komt de oplichterij aan het licht. In de scene is de aanbieder steeds impopulairder en wordt nauwelijks gebruikt. Toch trappen vooral nieuwkomers steeds weer in deze zwendel. Talloze testimonials en uitgekiende reclame wekken de indruk dat het om een gerenommeerde aanbieder gaat, die het handelen met Bitcoins heel eenvoudig en ongecompliceerd maakt. Dit is echter niet het geval. Het platform is niet aan te bevelen. Het kopen en verhandelen van Bitcoins kan beter bij andere aanbieders worden gedaan.


eToro Logo

  • 16 cryptocurrencies

  • 0% kosten

  • Gereguleerd door CySecMore Information

Positieve ervaringen: Wat zijn de alternatieven?

Een gevestigd, gerenommeerd en populair platform voor de handel in Bitcoins is bijvoorbeeld eToro. Bij eToro gaat het om een online handelsplatform voor sociale handel en multi-asset beleggingen. Naast cryptocurrencies kunnen ook grondstoffen en aandelen worden verhandeld. Het platform wordt als gerenommeerd beschouwd en is bijzonder geschikt voor zowel beginnende als gevorderde handelaren. Het is mogelijk om eerste ervaring op te doen met een gratis demo account. Deposito’s tot 20.000 euro zijn bij het platform wettelijk beschermd in geval van insolventie. Er kunnen meer dan 120 cryptocurrencies worden verhandeld. Handelen met aandelen is goed mogelijk op het platform. In tests presteert het platform bijzonder goed. Het is eenvoudig om verschillende cryptocurrencies te kopen. Toch is kennis over cryptocurrencies en een bepaalde structuur en een strategie ook hier van groot belang. Voor de ervaren handelaar is het platform overzichtelijk. Je kunt al het nodige direct in de gebruikersaccount of op de app doen. Waarschijnlijk hierdoor is de aanbieder zo succesvol onder zowel nieuwkomers als experts op het gebied van handelen in cryptocurrencies. eToro heeft zetels in Cyprus, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Het is een van de grootste en meest gerenommeerde brokers in Duitsland.

Samenvatting van Bitcoin Storm review

Bitcoin Storm is een dubieuze aanbieder voor de handel in bitcoins. Door valse getuigenissen en misleidende reclame, krijgen mensen een ernstige indruk. Zelfs in sommige tests wordt het platform als aanbevelenswaardig en bijzonder gemakkelijk beoordeeld. De gebruikte bot is niet geschikt. Vooral beginners die erop vertrouwen zullen geld verliezen. Zonder een zekere kennis, ervaring en een geschikte strategie is handelen met Bitcoins niet serieus mogelijk. Het platform wekt de indruk dat handelen met Bitcoins ongecompliceerd en gemakkelijk kan zijn. Vanwege deze achtergronden wordt het platform niet aanbevolen.