Bitcoin Compass – Er det en svindel, test og anmeldelser!

Bitcoin Compass-logoAlle har hørt om den nye nye investeringsmetoden kjent som trading. Selv om du ikke har spesifikk kunnskap om dette emnet, forstår de fleste det grunnleggende: Du kjøper Bitcoin når de er til en lav pris, og selger Bitcoin når prisen går opp, og genererer fortjeneste. Mens handel er mye mer komplisert enn det vi har sagt i forrige avsnitt, er de grunnleggende prinsippene de som allerede er nevnt. Hvis du er i stand til å skaffe deg nok kunnskap til å forutsi oppturer og nedturer i Bitcoin, kan du tjene opp til tusenvis av dollar i fortjeneste. Pålitelige plattformer som eToro tilbyr denne tjenesten for tusenvis av mennesker på daglig basis, hvor fortjenesten kan være gigantisk. Det var imidlertid ikke rart at apper som Bitcoin Compass begynte å dukke opp. Disse appene lover ufattelig fortjeneste, ettersom de forutsier oppturer og nedturer i Bitcoin. Siden det å være megler innebærer en stor investering av tid og studier, blir mange offer for denne typen applikasjoner som vil „spare“ dem tiden som trengs for å gjøre transaksjoner.

Sannheten om Bitcoin Compass, et gigantisk svindel

De fleste av de som nettopp startet i Bitcoin-verdenen (og noen erfarne), føler seg glade for å få et program som fungerer som en kjøps- og salgsrobot, med en „99,4%“ effektivitet. Det de ikke vet, er at det har blitt bevist for en stund nå at disse robotene ikke er annet enn spøkelsesapper, designet av svindlere for å få betydelige innskudd til kontoene sine, og deretter gi brukerne store tap. Men å finne bevis på svindelen i sin helhet er komplisert. Derfor blir tusenvis av mennesker byttet ut av svindelen hver dag, og tusenvis av euro sendes til kontoene til disse svindlerne, som beriker seg på en helt ulovlig måte. Blant bevisene vi kan nevne:

 • De er ulovlige meglere, uten anseelse å bekrefte
 • Det er umulig vitenskapelig og økonomisk sett, en forutsigbar evne på 99,4% som disse programmene hevder
 • Sidene deres er ikke mer enn en Clone Scam
 • Dataene som vises er urealistiske, selv om det ser ut som en kontinuerlig uavbrutt fortjeneste
 • På det tidspunktet du ønsker å ta ut pengene, vil unnskyldninger eller problemer dukke opp

Hvordan dette Bitcoin Compass Scam fungerer

Begrepet klonesvindel er gitt for de elektroniske tjenestene som tilbys på forskjellige sider, og lover ufattelig fortjeneste med liten innsats. Overskuddet er så attraktivt at det ikke er rart at mange tiltrekkes av å klikke på bannere eller annonser for å bli omdirigert til en bestemt side. Det morsomme er at uansett hvilket navn du klikker på (Bitcoin Compass, Bitcoin Predict, Bitcoin Millionaire, etc.) vil du ende opp med å bli omdirigert til samme side hver gang. Av denne grunn kommer navnet „klonefusk“. Sannheten er at mange uerfarne brukere ignorerer dette første tegnet og bestemmer seg for å ta en titt på siden. Det viser gigantiske krav fra brukere som raskt har blitt millionærer ved å bruke applikasjonen. Dette blir etterfulgt av bilder, bilder, attester, kontoutskrifter, etc. I noen tilfeller kan du til og med se videoer av kjente mennesker, og holde positive foredrag om denne inntjeningsmetoden, men uten å nevne noen spesifikk side. Alt er designet for å vises og gi følelsen av fortjeneste til brukere, som begeistrer, bestemmer seg for å bli med på hva siden tilbyr. Bitcoin Compass investorer

Og hvordan tjener svindlerne?

Akkurat som alle andre typer svindel, driver ikke folk som driver denne svindelen med tvungen tyveri av noe slag. Det er vi som tiltrekkes av deres ord og tjenesten de tilbyr, blir bedrag for deres bedrag og bestemmer seg for å inngå alt Bitcoin Compass har å tilby. Etter å ha tatt det første utseendet, går vi inn i en registreringsmodus der vi ved noen anledninger blir bedt om å legge inn dataene våre, som i andre prøver vi å opprette kontoen vår. Men når tiden kommer, kan registreringen ikke fullføres før betaling av et første innskudd. Dette innskuddet er vanligvis minimum 250 euro. Depositumet kan overføres til en bankkonto, eller betales på forskjellige måter med online betalingsmåter. Sannheten er at når pengene er overført, er det svært liten sjanse for at vi vil se dem igjen.

Hva skjer videre på Bitcoin Compass? Når det første innskuddet er gjort, har søknaden allerede fått det den ønsket. Imidlertid må siden opprettholde sin fasade av troverdighet.

Nettstedet vil gratulere oss for å ha tatt denne utmerkede beslutningen, og deretter begynne å sende oss forskjellige data om inntektene våre oppnådd gjennom dagene. Disse sendte dokumentene viser inntektene på en urealistisk måte: 99,4% av spådommene vant, i motsetning til ingen tap. Sannheten er at de viser oss hvordan pengene nesten fordobles dag etter dag. Problemet oppstår når vi bestemmer oss for å ta ut gevinsten. I begynnelsen virker det raskt og enkelt, men vi vil snart møte følgende mulige problemer:

 • Uttak kan ikke gjøres på grunn av plattformsproblemer
 • De begynner å tilby oss saftige tilbud som ikke er gyldige hvis vi tar ut pengene våre
 • De oppfordrer oss til å investere mer for å tjene mer
 • De forteller oss at uttaket ble sendt til bankkontoen vår, men den kommer aldri

Brukere er litt desperate, søker øyeblikkelig løsning, så de henvender seg til kundeservice på slike sider. Overraskende nok vil de finne et svar fra svindlere, som vennligst vil forsikre kunden og overbevise ham om at alt er normalt. De vil også prøve å tilby dem pakker, tilbud osv. Alt på en attraktiv måte slik at kunden investerer mer. Når tålmodigheten går tom, kan svindelen bli lagt merke til: pengene kan ikke trekkes tilbake, og det er alltid unnskyldninger eller problemer for å ta ut dem. I tillegg til dette forsvinner kontoene i noen tilfeller sporløst, og tar med seg alle brukerens innskudd og påfølgende investering.

Hva kan jeg gjøre for å unngå å bli offer for denne typen svindel?

Når du har gjort innskudd på denne typen sider, er det lite sannsynlig at du kan ha nytte av dette. Det beste du kan få ut av denne situasjonen er å få ut litt penger ved å søke å trekke deg kontinuerlig. Imidlertid er det ingen løsning å bli lurt på denne måten, den beste metoden er forebygging. For dette må vi ta hensyn til disse egenskapene og unngå disse sidene:

 • De tilbyr gigantisk fortjeneste uten noen anstrengelse
 • Koblingene deres omdirigerer til sider med forskjellige navn, eller flere forskjellige lenker omdirigerer til samme sted
 • Kommentarer på nettstedet tviler på omdømmet til hjemmesiden din
 • Bildene på siden er ikke nettstedets egne: de finnes andre steder

Til slutt, selv om denne typen forebygging eksisterer, er den mest levedyktige løsningen å søke å jobbe med juridiske meglere. Nettsteder som eToro er en perfekt løsning, der omdømme og erfaring kommer sammen, for å gi en stabil plattform.

eToro, en vennlig og helt pålitelig investeringsplattform


eToro Logo

 • 16 kryptovalutaer

 • 0% avgift

 • Regulert av CySecMore Information
Bitcoin Compass FakeSelv om det er hundrevis av nettsteder på internett hvor du kan gjøre kloke investeringer og kjøpe og selge virtuelle eiendeler, er det få som har omdømmet til eToro. Dette nettstedet er et av de mest kjente Bitcoin-kjøps- og salgssidene på nettet, hvor enhver bruker kan bruke de forskjellige verktøyene for å oppnå økonomisk frihet som andre nettsteder lover som bare er en svindel. eToro er et nettsted som ikke ber om noe innskudd, hver bruker gjør innskuddet du vil kjøpe og investerer i det han søker. Plattformen selv gjør en liten provisjon for tjenesten, som vanligvis er umerkelig for fortjenesten. Profittstatusen er helt reell, og viser alle gevinster og tap som vår person har gjort ved kjøp og salg av Bitcoin, så det kan studeres for å forbedre seg i fremtiden. Siden søker også at brukerne fortsetter å investere sunt, så ofte kan du se flere verktøy, kurs, foredrag osv. Alle disse er designet for å hjelpe hver bruker å vokse eksponentielt som megler. Endelig er eToro ikke begrenset til Bitcoins. Som vi alle vet, har Bitcoins en høy pris, og mange ønsker å investere, men har ikke ekstremt høy kapital. I stedet for å investere i brøkdeler av Bitcoin, kan du investere i andre kryptovalutaer, aksjer, avtaler og så videre. Alle med samme sikkerhet som om du investerte i Bitcoins. Overskuddet er ikke mirakuløst som falske nettsteder sier: det vil bli bedre når vi forbedrer oss som megler. Etter hvert som overskuddet vårt vokser, kan investeringene våre bli større, og alt vil øke eksponentielt, men en ting er sikkert: eToro vil aldri gi oss en unnskyldning for å ta ut pengene våre, enn si å se at kontoene våre forsvinner uten grunn. Som lovlig megler kan vi ikke bare være trygg på at vi får pengene tilbake, men vi er også beskyttet av de juridiske rammene i mange land når det gjelder å klage til enhver myndighet.