Bitcoin Revolution Erfaring – Er det alvor eller svindel/bluff?

Bitcoin Revolution-logoFor eksempel virker leverandøren Bitcoin Revolution anerkjent, i det minste ved første øyekast. Bitcoin, sannsynligvis den mest berømte kryptovalutaen, lover faktisk ublu fortjeneste. Investoren vet ikke lenger hva som er svindel, hva som er alvorlig. Hva handler Bitcoin Revolution om, er det en svindel eller et seriøst tilbud? Nettstedet inneholder ikke handlingsbar informasjon, bare propaganda. Det er fornuftig å få oppdatert informasjon fra etablerte og anerkjente selskaper. Listen over Bitcoin-svindelplattformer er skremmende lang. Tilbyderne som er oppført der, er merket med ordet „svindel“. Det er nærmere 50 selskaper på listen. Det er i tråd med fakta at fortjenestemarginen til bitcoin er over gjennomsnittet. Investorer vet dette også, så svindelsidenes annonser kan godt være sanne. Bitcoin gir for øyeblikket fortjeneste, men som det er normalt i dette feltet, kan dette endres brått når som helst. Bitcoin var også „nede“, men samlet seg på kort tid og scorer for øyeblikket gevinster over gjennomsnittet. Å vinne rundt 13 000 dollar innen 14 timer høres imidlertid ganske eventyrlig ut, selv for Bitcoin.

Hva er Bitcoin Revolution? Fungerer det eller er det en svindel?

Investoren blir informert om at minimumsinnskuddet er 250 euro. Dette beløpet er så å si „ufarlig“. Summen er faktisk lav, hvis det er sant at ublu fortjeneste kan oppnås med Bitcoin Revolution. En høyere sum ville skremme den tenkende forbrukeren. Overskuddet kommer „alene“. Robotprogramvaren administrerer Bitcoin og gir rikdommen. Brukeren trenger faktisk ikke gjøre noe, bare vent på at fortjenesten skal bookes, nesten som et land med melk og honning. Faktisk er det fortjeneste. Etter den første fortjenesten kan du stille investere litt mer penger. Handlere som har erfaring gjør passende undersøkelser. Bitcoin Revolution Fake

Er Bitcoin Revolution legitimt eller svindel?

Dette er utrolig. Et gigantisk overskudd, kunden kan ikke tro sine øyne. Nå går det til utbetalingen for å investere enda mer penger etterpå. En utbetaling er bare mulig, skriver operatøren, når beløpet (varierer avhengig av innskuddsbeløpet til investoren) har nådd beløpet på for eksempel 1500 euro. Brukeren sier til seg selv, vel, 1000 euro er allerede fortjeneste, så fortsetter han å investere til han faktisk registrerer 1500 euro fortjeneste. Dette lille spillet fortsetter til kunden innser at det aldri vil bli en utbetaling, men de investerte pengene er borte. Forespørsler, når du har penger som skal telles, forblir ubesvart. Det er ingen adresse eller andre kontaktmåter.

Perfekte løfter motiverer å investere i Bitcoin Revolution

Bitcoin Revolution ReviewFremtredende personligheter rapporterer høy fortjeneste. Dette er smart iscenesatt, ikke alle næringsdrivende innser med en gang at det er falskt. Angivelig har Frank Thielen, Dieter Bohlen og Bill Gates investert med den ukjente uklare leverandøren. Selvfølgelig er kjendisene ignorante og på ingen måte involvert i disse svindlene. Den manipulerte handelsprogramvaren ble utviklet av eksperter. Den lekmann merker ikke at det er en svindel som mange ignorante mennesker faller for. Bitcoin Revolution er et gjennomtenkt programvaresystem. 250 euro eller amerikanske dollar er minimum innsats, en øvre grense er ikke spesifisert. Leverandøren påpeker dette. Det er ikke noe avtrykk på hjemmesiden, noe som er tankevekkende. Informasjon om selskapet eller grunnleggerne eksisterer heller ikke. Kundevurderinger kan være en lur, som enhver forbruker vet. Hver publisert vurdering er ikke alltid skrevet av ekte kunder. En positiv vurdering er best egnet som reklameinnsats. Det er ingen adresse og intet fasttelefonnummer, bare telefonnummeret til en mobiltelefon kan kontaktes. Registrering gjøres med et enkelt påmeldingsskjema. Påmelding skjer raskt, og den nye kunden blir allerede bedt om minst 250 euro. En app for mobile enheter er heller ikke i tilbudssortimentet.

Programvaren til Bitcoin Revolution virker hederlig ved første øyekast

En fordel er gratis levering av programvaren. Lovet er over gjennomsnittet fortjeneste, som er „altfor høyt til å være sant for den normale forbrukeren.“ Den potensielle kunden oppfordres til å handle raskt. Bare et begrenset antall kunder kan registreres hver dag. Hvorfor faktisk? Hva er galt med å registrere 1000 eller 2000 eller bare 5 kunder daglig. Hvorfor er antall registreringer begrenset? Ulempene er imidlertid mer realistiske og mer smertefulle for brukeren. Programvaren fungerer tross alt ikke så bra. Å registrere seg og prøve det kostet brukeren minimumsinnsatsen på 250 euro eller mer. Den permanente oppfordringen om å sette inn mer penger animerer faktisk klienten med tanken: jo mer er satt inn, jo høyere er logisk fortjenesten. Den næringsdrivende betaler dyrt for sin omfattende erfaring. En klient deler at han satte inn 250 euro, tjente 123 euro innen en måned, ikke de lovede 13 000 euro daglig. Vel, uansett, var det ikke noe tap. Den forespurte utbetalingen ble aldri behandlet. Forespørsler om status for behandlingen forble ubesvart. Det er unødvendig å si at ingen utbetalinger ble utført.

Funksjoner å være klar over

Astronomisk høy fortjeneste er heller ikke å forvente med Bitcoin. Å se på avtrykket og detaljerte kontaktdetaljer er viktig for den potensielle kunden, fordi det vanligvis ikke er noe avtrykk på svindelnettstedene. Hva er kontaktinformasjonen? Et mobiltelefonnummer er selvfølgelig ikke tilstrekkelig. Adressen til selskapets hovedkontor er ikke oppført hvor som helst, og det er heller ikke en e-postadresse. Et skjema for registrering fylles ut og sendes til en usynlig e-postadresse. En test, utført av eksperter, avslører at de fremtredende kundene er kjøpte bilder. Avsnittet „Om oss“ inneholder forklaringer på programvaren. Betingelsene er setninger og avsnitt kastet sammen for å passe ethvert selskap. 99% riktige resultater, med andre ord nesten hver transaksjon er lønnsom, eksisterer ikke i virkeligheten. Ingen kryptorobot klarer det. Dessuten er den dårlige tyskeren slående. Dette er ikke skrivefeil eller uforsiktig feil, men alvorlige feil angående grammatikk og staving.

Kjøp Bitcoin fra en pålitelig leverandør

Den anerkjente leverandøren Etoro er helt pålitelig. Dette er en etablert leverandør som har vært til stede i rundt 15 år. Annonseringen er realistisk, ingen tomme løfter blir gitt. I tillegg har Etoro en gyldig lisens, som vist på nettstedet. Alle som ønsker å kjøpe Bitcoin, bør behandle transaksjonene med en anerkjent leverandør som Etoro, som har vært kjent i mange år. [tabell-id = 16 /] [/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]