Bitcoin Storm Erfaring Norge – Er det alvor eller svindel/bluff?

Bitcoin Storm-logoBitcoins har vært veldig populært som et investeringsalternativ i noen tid og er stadig mer etterspurt. Selv kjente personer som Elon Musk stoler på denne investeringsformen og hjelper den til å nå stadig større høyder. Bitcoin-markedet er stort, og i mellomtiden er det mange programmer å handle med Bitcoins. En av dem er Bitcoin Storm, som vil bli forklart mer detaljert i denne artikkelen.

Hva er Bitcoin Storm? Fungerer det eller er det en svindel?

Bitcoin Storm er en plattform for handel med bitcoins. Ifølge operatøren er denne plattformen egnet for både nybegynnere og profesjonelle. Det er ikke nødvendig å ta en økt risiko. Det er mulig å åpne en demo-konto og få første erfaring. Registreringen og håndteringen er ukomplisert og enkel. Grensesnittet er oversiktlig og er tilpasset velkjente handelsformer som Bitcoin Trader eller Bitcoin Evolution. Det er også en app tilgjengelig som kan brukes til å handle via smarttelefon. Spesielt utseendet virker veldig seriøst og ukomplisert ved første øyekast. Det gir inntrykk av at det å handle med Bitcoins er enkelt og greit. Spesielt nybegynnere, som ikke er kjent med saken, faller ofte for denne misforståelsen og investerer ofte mye penger, som til slutt går tapt. På samme måte er det mange rapporter på Internett som er positive og beskriver denne plattformen som hederlig. Slike såkalte rapporter på forskjellige nettsteder beskriver plattformen som enkel og tilrådelig. Mange av disse rapportene er falske. Eksperter i bransjen har vurdert handelsplattformen som lite seriøs og ikke anbefalt på en stund. Plattformen annonserer med en enkel håndtering. Ved første øyekast virker prosedyren veldig enkel og ukomplisert. Imidlertid kan ingen penger tjenes i det lange løp, men heller penger går tapt.

Hvordan fungerer Bitcoin Storm og trading bot?

Hjertet i Bitcoin Storm er en handelsbot. Som mange bots fungerer denne med algoritmer og andre beregninger. Den analyserer markedet ved hjelp av ulike indikatorer, som det eksponensielle glidende gjennomsnittet eller den relative styrkeindeksen. TheBot analyserer markedet og gir deretter anbefalinger om når du skal kjøpe valutaen og når du skal selge den. Programmet overvåker kontinuerlig markedet. På nettstedet blir den interesserte ledet til å tro at han bare trenger å gjøre noen innstillinger for hvilke ting theBot bør ta hensyn til. Spesielt for nybegynnere og nykommere i Bitcoin er disse innstillingene ikke så enkle å gjøre, og det kan raskt oppstå alvorlige feil, som kan ende opp med å bli veldig dyre. Avhengig av innstillingene som er gjort, opptrer boten uavhengig og kjøper eller selger. En slik ganske enkel variant for handel med Bitcoins kan ikke bli funnet hos anerkjente leverandører. Det krever en individuell og egenutviklet strategi for å lykkes på lang sikt. En bot som alltid går etter de samme parameterne, vil ikke lykkes i det lange løp, og dermed vil de investerte pengene gå tapt. En enkel handel uten en viss innsikt i saken er derfor ikke mulig. Imidlertid gir leverandøren utseendet i dette tilfellet. Spesielt for nybegynnere er dette en villedende innsikt.

Bitcoin Storm falske anmeldelser

Svindelen – Hvordan Bitcoin Storm lurer

Den faktiske svindelen med Bitcoin Storm har som mål å gi inntrykk til potensielle kunder og spesielt nybegynnere at det er enkelt å handle Bitcoins, og til og med lekmenn kan lett tjene penger på det. Ingen vellykkede handler kan gjøres med en bot i det lange løp. I tillegg gir leverandørens reklame et feilaktig inntrykk, som ofte er villedende, spesielt for nybegynnere og nybegynnere. En seriøs test vil bringe frem hvilket svindel som gjøres med den. Med lengre undersøkelser kan det bli funnet ut at flere og flere erfaringer fra brukere viser at plattformen og leverandøren ikke er egnet spesielt for nybegynnere og nybegynnere. Selv fagpersoner stoler mindre og mindre på leverandøren og henvender seg til andre plattformer for handel med bitcoins. For flere og flere mennesker kommer svindelen til syne. På scenen er leverandøren stadig mer upopulær og blir knapt brukt. Spesielt nykommere faller imidlertid stadig for denne svindelen. Utallige attester og sofistikert reklame gir inntrykk av at det er en anerkjent leverandør, noe som gjør handel med Bitcoins veldig enkel og grei. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Plattformen er ikke å anbefale. Kjøp og handel med Bitcoins bør gjøres med andre leverandører.

[tabell-id = 8 /]

Positive opplevelser: Hva er alternativene?

For eksempel er en etablert, anerkjent og populær plattform for handel med Bitcoins eToro. Hos eToro er det en online handelsplattform for sosial handel og investeringer i flere eiendeler. I tillegg til kryptovalutaer kan det også handles varer og aksjer. Plattformen anses å være anerkjent og er spesielt egnet for både nybegynnere og avanserte handelsmenn. Det er mulig å få første erfaring med en gratis demo-konto. Innskudd opptil 20.000 euro er lovlig beskyttet med plattformen i tilfelle insolvens. Mer enn 120 kryptovalutaer kan handles. Handel med aksjer er godt mulig på plattformen. I tester fungerer plattformen spesielt bra. Det er enkelt å kjøpe forskjellige kryptovalutaer. Likevel er kunnskap om kryptokurver og en viss struktur og en strategi også veldig viktig her. For den erfarne handelsmannen er plattformen tydelig lagt ut. Du kan gjøre alle nødvendige ting direkte i brukerkontoen eller i appen. Sannsynligvis på grunn av dette er leverandøren så vellykket blant både nykommere og eksperter innen handel med kryptovalutaer. eToro har seter på Kypros, Storbritannia og Israel. Det er en av de største og mest anerkjente meglerne i Tyskland.

Sammendrag av Bitcoin Storm gjennomgang

Bitcoin Storm er en tvilsom leverandør for handel med bitcoins. På grunn av falske attester og villedende reklame får folk et seriøst inntrykk. Selv i noen tester er plattformen vurdert som tilrådelig og spesielt enkel. Boten som brukes er ikke egnet. Spesielt nybegynnere som stoler på det, vil tape penger. Uten viss kunnskap, erfaring og en passende strategi er det ikke seriøst mulig å handle med Bitcoins. Plattformen gir et inntrykk av at handel med Bitcoins kan være ukomplisert og enkelt. På grunn av denne bakgrunnen anbefales ikke plattformen.