Bitcoin Compass – Este o înșelătorie, test și recenzii!

Bitcoin Compass LogoToată lumea a auzit de noua metodă de investiție emergentă cunoscută sub numele de tranzacționare. Chiar dacă nu aveți cunoștințe specifice despre acest subiect, majoritatea oamenilor înțeleg elementele de bază: Cumpărați Bitcoin atunci când acestea sunt la un preț scăzut și vindeți Bitcoin atunci când prețul crește, generând profit.

Deși tranzacționarea este mult mai complicată decât ceea ce am spus în paragraful anterior, principiile de bază sunt cele deja numite. Dacă reușești să dobândești suficiente cunoștințe pentru a prezice creșterile și scăderile Bitcoin, poți obține profituri de până la mii de dolari. Platforme de încredere precum eToro oferă zilnic acest serviciu pentru mii de oameni, unde profiturile pot fi gigantice.

Cu toate acestea, nu a fost de mirare că au început să apară aplicații precum Bitcoin Compass. Aceste aplicații promit profituri inimaginabile, deoarece prezic creșterile și descreșterile Bitcoin. Deoarece a fi broker implică o investiție mare de timp și studiu, mulți cad victime acestui tip de aplicații care le vor „salva“ timpul necesar pentru a face tranzacții.

Adevărul despre Bitcoin Compass, o fraudă gigantică

Cei mai mulți dintre cei aflați la început de drum în lumea Bitcoin (și unii cu experiență), se simt entuziasmați să primească o aplicație care funcționează ca un robot de cumpărare și vânzare, cu o eficiență de „99,4%“.

Ceea ce nu știu ei, este că s-a dovedit de ceva vreme că acești roboți, nu sunt altceva decât aplicații fantomă, concepute de escroci pentru a obține depuneri substanțiale în conturile lor, iar apoi își lasă utilizatorii cu pierderi uriașe.

Dar găsirea dovezilor fraudei în întregime este complexă. Prin urmare, mii de oameni cad zilnic pradă înșelăciunii, iar mii de euro sunt trimiși în conturile acestor escroci, care se îmbogățesc într-un mod total ilegal. Printre dovezi putem număra:

 • Sunt brokeri ilegali, fără o reputație care să confirme
 • Este imposibilă, din punct de vedere științific și economic, o capacitate de predicție de 99,4%, așa cum pretind aceste programe
 • Paginile lor nu sunt nimic mai mult decât o înșelătorie de clone
 • Datele prezentate sunt nerealiste, deși pare a fi un profit continuu neîntrerupt
 • În momentul în care vor dori să retragă banii, vor apărea scuze sau probleme

Cum funcționează această înșelătorie Bitcoin Compass Scam

Termenul de escrocherie cu clone este dat pentru acele servicii online care sunt oferite pe diferite pagini, promițând profituri inimaginabile cu puțin efort. Profitul este atât de atrăgător încât nu este de mirare că mulți oameni sunt atrași să dea click pe bannerele sau reclamele lor, pentru a fi redirecționați către o anumită pagină.

Lucrul amuzant este că, indiferent de numele pe care faceți clic (Bitcoin Compass, Bitcoin Predict, Bitcoin Billionaire, etc.), veți ajunge să fiți redirecționat de fiecare dată către aceeași pagină. Din acest motiv, vine denumirea de „clone scam“.

Adevărul este că mulți utilizatori neexperimentați ignoră acest prim semn și decid să arunce o privire pe pagină. Aceasta prezintă afirmații gigantice ale utilizatorilor care au devenit rapid milionari prin utilizarea aplicației. Aceasta este urmată de imagini, fotografii, mărturii, declarații bancare etc. În unele cazuri, puteți vedea chiar videoclipuri ale unor persoane celebre, care țin prelegeri pozitive despre această metodă de câștig, dar fără a numi vreo pagină anume.

Totul este conceput pentru a apărea și a da senzația de profit utilizatorilor, care entuziasmați, decid să se alăture la ceea ce oferă pagina.

Bitcoin Compass Investors

Și cum fac profit escrocii?

La fel ca orice alt tip de escrocherie, cei care conduc această înșelătorie nu se angajează în niciun fel de furt forțat. Noi suntem cei care, atrași de cuvintele lor și de serviciul pe care îl oferă, cădem pradă înșelăciunii lor și decidem să intrăm în tot ceea ce Bitcoin Compass are de oferit.

După ce aruncăm o primă privire, intrăm într-un mod de înregistrare în care ni se cere să introducem datele noastre în unele ocazii, ca în altele să căutăm să ne creăm contul. Dar când vine momentul, înregistrarea nu poate fi finalizată, până la plata unui depozit inițial. Acest depozit este, de obicei, de minimum 250 de euro.

Depozitul poate fi transferat într-un cont bancar, sau poate fi plătit în diferite moduri cu metode de plată online. Adevărul este că, odată ce banii sunt transferați, sunt foarte puține șanse să-i mai vedem.

Ce se întâmplă în continuare la Bitcoin Compass?
Odată ce s-a făcut depozitul inițial, aplicația a obținut deja ceea ce și-a dorit. Cu toate acestea, pagina trebuie să își mențină fațada de credibilitate.

Site-ul ne va felicita pentru că am luat această decizie excelentă și, ulterior, va începe să ne trimită diferite date despre câștigurile obținute de-a lungul zilelor. Aceste documente trimise prezintă câștigurile într-un mod nerealist: 99,4% din pronosticuri au fost câștigate, spre deosebire de nicio pierdere. Adevărul este că ele ne arată cum banii se dublează practic zi de zi.

Problema apare atunci când decidem să ne retragem câștigurile. La început, pare rapid și simplu, însă, în curând vom întâmpina următoarele posibile probleme:

 • Retragerea nu se poate face din cauza unor probleme ale platformei
 • Încep să ne ofere oferte suculente care nu vor fi valabile dacă ne retragem banii
 • Ne încurajează să investim mai mult pentru a câștiga mai mult
 • Ne spun că retragerea a fost trimisă în contul nostru bancar, dar nu ajunge niciodată

Utilizatorii oarecum disperați, caută o soluție imediată, așa că apelează la serviciul clienți al unor astfel de pagini. În mod surprinzător, ei vor găsi un răspuns din partea echipei de escroci, care va căuta cu amabilitate să liniștească clientul și să-l convingă că totul este normal. De asemenea, vor încerca să le ofere pachete, oferte etc. Totul într-un mod atractiv, astfel încât clientul să investească mai mult.

Când răbdarea se epuizează, escrocheria poate fi observată: banii nu pot fi retrași și întotdeauna există scuze sau probleme pentru a-i retrage. La acestea se adaugă, în unele cazuri, conturile dispar fără urmă, luând cu ele tot depozitul utilizatorului și investițiile ulterioare.

Ce pot face pentru a evita să fiu victima acestui tip de escrocherie?

Odată ce ați făcut depozitul în acest tip de pagini, este puțin probabil să puteți beneficia de pe urma acestuia. Cel mai bun lucru pe care îl puteți obține din această situație este să recuperați puțini bani, căutând să vă retrageți în mod constant.

Cu toate acestea, nu există nicio soluție pentru a fi înșelat în acest fel, cea mai bună metodă este prevenirea. Pentru aceasta trebuie să luăm în considerare, aceste caracteristici și să evităm aceste pagini:

 • Oferă profituri gigantice fără niciun efort
 • Link-urile lor redirecționează către pagini cu nume diferite, sau mai multe link-uri diferite redirecționează către același loc
 • Comentariile de pe site pun la îndoială reputația paginii dvs. de pornire
 • Imaginile de pe pagină nu sunt ale site-ului: ele pot fi găsite în altă parte

În cele din urmă, deși există acest tip de prevenire, cea mai viabilă soluție este să căutați să lucrați cu Brokerii legali. Site-uri precum eToro sunt o soluție perfectă, unde reputația și experiența se unesc, pentru a oferi o platformă stabilă.

eToro, o platformă de investiții prietenoasă și complet fiabilă


eToro Logo

 • 16 criptomonede

 • 0% comision

 • Reglementat de CySecMore Information

Bitcoin Compass FakeDeși există sute de site-uri pe internet unde puteți face investiții înțelepte și puteți cumpăra și vinde active virtuale, puține au reputația eToro.

Acest site este unul dintre cele mai renumite site-uri de vânzare și cumpărare de Bitcoin de pe internet, unde orice utilizator poate folosi diferitele instrumente pentru a obține libertatea financiară pe care o promit alte site-uri care sunt doar o înșelătorie.

eToro este un site care nu cere niciun depozit inițial, fiecare utilizator face depozitul pe care îl dorește pentru a cumpăra și investi în ceea ce caută. Platforma în sine face un mic comision pentru serviciul său, care este de obicei imperceptibil pentru profit.

Starea profitului este complet reală, arătând toate câștigurile și pierderile făcute de persoana noastră în cumpărarea și vânzarea de Bitcoin, astfel încât să poată fi studiată pentru a se îmbunătăți în viitor. Pagina caută, de asemenea, ca utilizatorii să continue să investească sănătos, astfel încât, din când în când, puteți vedea instrumente suplimentare, cursuri, prelegeri, etc.. Toate acestea sunt concepute pentru a ajuta fiecare utilizator să crească exponențial ca broker.

În cele din urmă, eToro nu se limitează la Bitcoins. După cum știm cu toții, Bitcoins au un preț ridicat și mulți oameni caută să investească, dar nu au un capital extrem de mare. În loc să investești în fracțiuni de Bitcoin, poți investi în alte criptomonede, acțiuni, tratate și așa mai departe. Toate cu aceeași siguranță ca și cum ați investi în Bitcoins.

Profitul nu este miraculos, așa cum spun site-urile false: se va îmbunătăți pe măsură ce ne îmbunătățim ca broker. Pe măsură ce profitul crește, investițiile noastre pot deveni mai mari și totul va crește exponențial, dar un lucru este sigur: eToro nu ne va oferi niciodată o scuză pentru a ne retrage banii, cu atât mai puțin să ne confruntăm cu dispariția conturilor noastre fără motiv. Fiind un broker legal, nu numai că putem fi siguri că ne vom primi banii înapoi, dar suntem, de asemenea, protejați de cadrul legal din multe țări, atunci când vine vorba de a ne plânge la orice autoritate.