Experiența Bitcoin Revolution – serioasă sau înșelătorie?

Bitcoin Revolution LogoDe exemplu, furnizorul Bitcoin Revolution pare de încredere, cel puțin la prima vedere. Bitcoin, probabil cea mai cunoscută criptomonedă, promite de fapt profituri exorbitante. Investitorul nu mai știe ce este fraudă, ce este serios. Despre ce este vorba în cazul Bitcoin Revolution, este o înșelătorie sau o ofertă serioasă? Site-ul nu conține nicio informație utilă, ci doar propagandă.

Este logic să obțineți informații actualizate de la companii consacrate și de încredere. Lista platformelor de escrocherie Bitcoin este înfricoșător de lungă. Furnizorii enumerați acolo sunt marcați cu cuvântul „scam“. Există aproape 50 de companii în listă. Este în concordanță cu faptele că marja de profit a bitcoin este peste medie. Investitorii știu și ei acest lucru, așa că reclamele site-urilor de înșelăciune ar putea fi adevărate.

Bitcoin oferă în prezent profituri, însă, așa cum este normal în acest domeniu, acest lucru se poate schimba brusc în orice moment. Bitcoin a fost, de asemenea, „în scădere“, dar și-a revenit în scurt timp și în prezent înregistrează câștiguri peste medie.

Cu toate acestea, a câștiga aproximativ 13.000 de dolari în 14 ore sună destul de aventuros, chiar și pentru Bitcoin.

Ce este Bitcoin Revolution? Funcționează sau este o înșelătorie?

Investitorul este informat că depozitul minim este de 250 de euro. Această sumă este „inofensivă“, ca să spunem așa. Suma este de fapt mică, dacă este adevărat că se pot obține profituri exorbitante cu Bitcoin Revolution. O sumă mai mare l-ar speria pe consumatorul care gândește.

Profitul vine „de la sine“. Software-ul robotizat gestionează Bitcoin și asigură bogăția. Utilizatorul nu trebuie de fapt să facă nimic, ci doar să aștepte ca profitul să fie înregistrat, aproape ca un tărâm al laptelui și al mierii. De fapt, există profituri. După primele profituri pot fi investiți în liniște ceva mai mulți bani. Comercianții care au experiență fac cercetări adecvate.
Bitcoin Revolution Fake

Este Bitcoin Revolution legitim sau o înșelătorie?

Este de necrezut. Un profit gigantic, clientului nu-i vine să creadă ochilor. Acum se duce la plată pentru a investi și mai mulți bani după aceea.

Un payout este posibil, scrie operatorul, doar atunci când suma (variază în funcție de valoarea depozitului investitorului) a ajuns la suma de, de exemplu, 1.500 de euro. Utilizatorul își spune, bine, 1.000 de euro sunt deja profit, apoi continuă să investească până când înregistrează efectiv un profit de 1.500 de euro.

Acest mic joc continuă până când clientul își dă seama că nu va exista niciodată o plată, ci banii investiți s-au dus. Întrebările, când cu banii să fie numărați, rămân fără răspuns. Nu există nicio adresă sau alte mijloace de contact.

Primele promisiuni perfecte motivează investiția la Bitcoin Revolution

Bitcoin Revolution ReviewPersonalități importante raportează profituri mari. Acest lucru este inteligent pus în scenă, nu orice comerciant își dă seama imediat că este un fals. Se presupune că Frank Thielen, Dieter Bohlen și Bill Gates au investit cu furnizorul obscur necunoscut. Bineînțeles, celebritățile sunt ignorante și nu sunt implicate în niciun fel în aceste escrocherii. Software-ul de tranzacționare manipulat a fost dezvoltat de experți. Profanii nu observă că este o înșelătorie în care cad mulți ignoranți.

Bitcoin Revolution este un sistem software bine gândit. 250 de euro sau dolari americani sunt miza minimă, o limită superioară nu este specificată. Furnizorul atrage atenția asupra acestui lucru. Nu există nici o amprentă pe pagina de pornire, ceea ce dă de gândit. Informații despre companie sau despre fondatori, de asemenea, nu există.

Evaluările clienților pot fi o păcăleală, așa cum știe fiecare consumator. Fiecare rating publicat nu este întotdeauna scris de clienți reali. Un rating pozitiv este cel mai potrivit ca inserție publicitară.

Nu există nicio adresă și niciun număr de telefon fix, putând fi contactat doar numărul de telefon al unui telefon mobil. Înregistrarea se face cu un simplu formular de înregistrare. Înscrierea se face rapid, iar noului client i se cere deja cel puțin 250 de euro.

O aplicație pentru dispozitive mobile nu se regăsește nici ea în sortimentul de oferte.

Software-ul de la Bitcoin Revolution pare de încredere la prima vedere

Un avantaj este furnizarea gratuită a software-ului. Se promit profituri peste medie, care sunt „mult prea mari pentru a fi adevărate pentru consumatorul normal“. Potențialul client este îndemnat să acționeze rapid. Doar un număr limitat de clienți poate fi înregistrat în fiecare zi. De fapt, de ce? Ce este rău în a înregistra zilnic 1.000 sau 2.000 sau doar 5 clienți. De ce este limitat numărul de înregistrări?

Cu toate acestea, dezavantajele sunt mai realiste și mai dureroase pentru utilizator. Software-ul nu funcționează atât de bine până la urmă. Înscrierea și testarea acestuia îl costă pe utilizator miza minimă de 250 de euro sau mai mult. Îndemnul permanent de a depune mai mulți bani îl animă de fapt pe client cu gândul: cu cât se depune mai mult, cu atât mai mari sunt în mod logic profiturile. Comerciantul plătește scump experiența sa vastă.

Un client împărtășește că a depus 250 de euro, a câștigat 123 de euro într-o lună, nu cei 13.000 de euro zilnic promiși. În orice caz, nu a existat nicio pierdere.

Plata solicitată nu a fost niciodată procesată. Întrebările privind stadiul procesării au rămas fără răspuns. Inutil să mai spunem că nu s-a făcut nicio plată.

Caracteristici de care trebuie să țineți cont

Profiturile astronomice nu sunt, de asemenea, de așteptat cu Bitcoin. Examinarea amprentei și a datelor de contact detaliate este importantă pentru potențialul client, deoarece, de obicei, pe site-urile înșelătoare nu există nicio amprentă. Care sunt detaliile de contact? Un număr de telefon mobil nu este, desigur, suficient. Adresa sediului central al companiei nu este listată nicăieri și nici nu există o adresă de e-mail. Un formular de înregistrare este completat și transmis la o adresă de e-mail invizibilă.

Un test, efectuat de experți, relevă faptul că clienții proeminenți sunt imagini cumpărate. Secțiunea „Despre noi“ conține explicații despre software. Condițiile sunt propoziții și paragrafe aruncate împreună pentru a se potrivi oricărei companii. 99% rezultate corecte, cu alte cuvinte aproape fiecare tranzacție este profitabilă, nu există în realitate. Niciun robot cripto nu poate reuși acest lucru. În plus, germana proastă este izbitoare. Nu este vorba de greșeli de tipar sau de neglijență, ci de erori grave privind gramatica și ortografia.

Cumpărați Bitcoin de la un furnizor de încredere

Furnizorul de renume Etoro este absolut demn de încredere. Acesta este un furnizor stabilit care este prezent de aproximativ 15 ani. Publicitatea este realistă, nu se fac promisiuni deșarte. În plus, Etoro are o licență valabilă, așa cum se arată pe site. Oricine dorește să cumpere Bitcoin ar trebui să proceseze tranzacțiile cu un furnizor de renume precum Etoro, care este cunoscut de ani de zile.


eToro Logo

  • 16 criptomonede

  • 0% comision

  • Reglementat de CySecMore Information