Experiența Bitcoin Storm – serioasă sau înșelătorie?

Bitcoin Storm LogoBitcoins au fost foarte populare ca opțiune de investiție de ceva timp și sunt din ce în ce mai solicitate. Chiar și persoane celebre precum Elon Musk au încredere în această formă de investiție și o ajută să atingă cote din ce în ce mai mari. Piața Bitcoin este mare și, între timp, există multe programe de tranzacționare cu Bitcoins. Unul dintre ele este Bitcoin Storm, care va fi explicat mai detaliat în acest articol.

Ce este Bitcoin Storm? Funcționează sau este o înșelătorie?

Bitcoin Storm este o platformă pentru tranzacționarea de bitcoini. Potrivit operatorului, această platformă este potrivită atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Nu este nevoie să vă asumați un risc crescut. Este posibil să deschideți un cont demo și să câștigați experiența inițială. Înregistrarea și manipularea sunt necomplicate și ușoare. Interfața este clară și este adaptată la forme de tranzacționare bine cunoscute, cum ar fi Bitcoin Trader sau Bitcoin Evolution. Există, de asemenea, o aplicație disponibilă care poate fi utilizată pentru a tranzacționa prin intermediul smartphone-ului. Mai ales aspectul pare foarte serios și necomplicat la prima vedere. Dă impresia că tranzacționarea cu Bitcoins este simplă și directă. Mai ales începătorii, care nu sunt familiarizați cu această chestiune, cad adesea în capcana acestei concepții greșite și investesc adesea o mulțime de bani, care sunt pierduți în cele din urmă. De asemenea, există multe rapoarte pe Internet care sunt pozitive și descriu această platformă ca fiind de încredere. Astfel de așa-zise rapoarte de pe diferite site-uri descriu platforma ca fiind ușoară și recomandabilă. Multe dintre aceste rapoarte sunt false. Experții din industrie au calificat platforma de tranzacționare ca fiind neserioasă și nerecomandabilă de ceva timp. Platforma își face reclamă cu o manipulare ușoară. La prima vedere, procedura pare foarte ușoară și necomplicată. Cu toate acestea, pe termen lung nu se pot câștiga bani, ci mai degrabă se pierd bani.

Cum funcționează Bitcoin Storm și robotul său de tranzacționare?

Inima Bitcoin Storm este un robot de tranzacționare. La fel ca multe alte roboți, acesta funcționează cu algoritmi și alte calcule. Acesta analizează piața folosind diverși indicatori, cum ar fi media mobilă exponențială sau indicele de putere relativă. TheBot analizează piața și apoi face recomandări despre când să cumperi moneda și când să o vinzi. Programul monitorizează în mod constant piața. Pe site-ul web, partea interesată este lăsată să creadă că trebuie doar să facă niște setări cu privire la lucrurile la care TheBot ar trebui să acorde atenție. În special pentru începători și începători în domeniul Bitcoin, aceste setări nu sunt atât de ușor de făcut și pot apărea rapid greșeli grave, care pot ajunge să fie foarte costisitoare. În funcție de setările făcute, robotul acționează independent și cumpără sau vinde. O astfel de variantă destul de simplă pentru tranzacționarea cu Bitcoins nu poate fi găsită la furnizorii de renume. Este nevoie de o strategie individuală și dezvoltată de sine stătător pentru a avea succes pe termen lung. Un bot care merge mereu pe aceiași parametri nu va avea succes pe termen lung și astfel banii investiți vor fi pierduți. O tranzacție ușoară fără o anumită înțelegere în materie nu este, prin urmare, posibilă. Cu toate acestea, furnizorul dă aparența în acest caz. În special pentru începători, aceasta este o perspectivă înșelătoare.

Bitcoin Storm Fake Reviews

Înșelătoria – Cum înșală Bitcoin Storm

Înșelătoria reală a Bitcoin Storm are ca scop să dea impresia potențialilor clienți și în special începătorilor că tranzacționarea Bitcoins este ușoară și chiar și profanii pot face bani cu ușurință cu ea. Pe termen lung, nu se pot face tranzacții de succes cu un robot. În plus, publicitatea furnizorului dă o impresie falsă, care este adesea înșelătoare, în special pentru începători și novici. Un test serios va scoate la iveală ce fraudă se face cu acesta. Cu cercetări mai îndelungate se poate afla că tot mai multe experiențe ale utilizatorilor arată că platforma și furnizorul nu sunt potrivite mai ales pentru începători și începători. Chiar și profesioniștii au tot mai puțină încredere în furnizor și se îndreaptă spre alte platforme pentru tranzacționarea bitcoinilor. Pentru tot mai multe persoane, escrocheria iese la iveală. Pe scenă, furnizorul este din ce în ce mai nepopular și este foarte puțin folosit. Cu toate acestea, în special nou-veniții continuă să cadă în capcana acestei escrocherii. Nenumăratele mărturii și publicitatea sofisticată dau impresia că este un furnizor de renume, care face ca tranzacționarea cu bitcoini să fie foarte simplă și directă. Cu toate acestea, nu este cazul. Platforma nu este de recomandat. Cumpărarea și tranzacționarea Bitcoins ar trebui să se facă cu alți furnizori.

[tabel id=21 /]

Experiențe pozitive: Care sunt alternativele?

De exemplu, o platformă consacrată, reputată și populară pentru tranzacționarea Bitcoins este eToro. La eToro, este o platformă de tranzacționare online pentru tranzacționare socială și investiții în mai multe active. Pe lângă criptomonede, pot fi tranzacționate și mărfuri și acțiuni. Platforma este considerată reputabilă și este deosebit de potrivită atât pentru începători, cât și pentru comercianții avansați. Este posibilă dobândirea unei experiențe inițiale cu un cont demo gratuit. Depozitele de până la 20.000 de euro sunt protejate din punct de vedere legal la platformă în caz de insolvență. Pot fi tranzacționate peste 120 de criptomonede. Tranzacționarea cu acțiuni este de asemenea posibilă pe platformă. În teste, platforma se comportă deosebit de bine. Este ușor de cumpărat diverse criptomonede. Cu toate acestea, cunoștințele despre criptomonede și o anumită structură și o strategie sunt, de asemenea, foarte importante aici. Pentru comercianții experimentați, platforma este clar pusă la punct. Puteți face toate lucrurile necesare direct în contul de utilizator sau în aplicație. Probabil din acest motiv, furnizorul are atât de mult succes atât în rândul noilor veniți, cât și al experților în domeniul tranzacționării criptomonedelor. eToro are sedii în Cipru, Marea Britanie și Israel. Este unul dintre cei mai mari și mai reputați brokeri din Germania.

Rezumat al revizuirii Bitcoin Storm

Bitcoin Storm este un furnizor dubios pentru tranzacționarea de bitcoini. Din cauza mărturiilor false și a publicității înșelătoare, oamenilor li se face o impresie serioasă. Chiar și în unele teste, platforma este evaluată ca fiind recomandabilă și deosebit de ușoară. Robotul utilizat nu este potrivit. Mai ales începătorii care se bazează pe el vor pierde bani. Fără o anumită cunoaștere, experiență și o strategie adecvată, tranzacționarea cu Bitcoins nu este posibilă în mod serios. Platforma dă impresia că tranzacționarea cu Bitcoins poate fi necomplicată și ușoară. Din cauza acestor antecedente, platforma nu este recomandată.