Bitcoin Revolution omdoeme – seriös eller bluff? Erfarenhet!

Bitcoin Revolution LogoTill exempel verkar leverantören Bitcoin Revolution seriös, åtminstone vid första anblicken. Bitcoin, som förmodligen är den mest kända kryptovalutan, lovar faktiskt exorbitanta vinster. Investeraren vet inte längre vad som är bedrägeri, vad som är seriöst. Vad handlar Bitcoin Revolution om, är det en bluff eller ett seriöst erbjudande? Webbplatsen innehåller ingen information som går att använda sig av, utan endast propaganda.

Det är vettigt att få aktuell information från etablerade och välrenommerade företag. Listan över plattformar för Bitcoin-bedrägerier är skrämmande lång. De leverantörer som listas där är markerade med ordet „bluff“. Det finns närmare 50 företag på listan. Det är i linje med fakta att vinstmarginalen för bitcoin är över genomsnittet. Investerare vet också detta, så bluffsidornas annonser kan mycket väl vara sanna.

Bitcoin ger för närvarande vinster, men som vanligt på detta område kan detta ändras abrupt när som helst. Bitcoin var också „nere“, men återhämtade sig på kort tid och gör för närvarande vinster över genomsnittet.

Att vinna omkring 13 000 dollar inom 14 timmar låter dock ganska äventyrligt, även för Bitcoin.

Vad är Bitcoin Revolution? Fungerar det eller är det en bluff?

Investeraren informeras om att den minsta insättningen är 250 euro. Detta belopp är så att säga „ofarligt“. Summan är faktiskt låg, om det är sant att exorbitanta vinster kan uppnås med Bitcoin Revolution. En högre summa skulle skrämma bort den tänkande konsumenten.

Vinsten kommer „av sig själv“. Robotprogramvaran förvaltar Bitcoin och ger rikedomarna. Användaren behöver faktiskt inte göra något, utan väntar bara på att vinsten ska bokföras, nästan som ett land av mjölk och honung. Det finns faktiskt vinster. Efter de första vinsterna kan man i lugn och ro investera lite mer pengar. Handlare som har erfarenhet gör lämpliga undersökningar.
Bitcoin Revolution Fake

Är Bitcoin Revolution legitimt eller en bluff?

Åh, det här är otroligt. En gigantisk vinst, kunden kan inte tro sina ögon. Nu går det till utbetalning för att investera ännu mer pengar efteråt.

En utbetalning är endast möjlig, skriver operatören, när beloppet (varierar beroende på investerarens insättningsbelopp) har nått upp till ett belopp på till exempel 1 500 euro. Användaren säger till sig själv, ja, 1 000 euro är redan vinst, sedan fortsätter han att investera tills han faktiskt registrerar 1 500 euro i vinst.

Detta lilla spel fortsätter tills kunden inser att det aldrig kommer att bli någon utbetalning, utan de investerade pengarna är borta. Förfrågningar, när med pengarna ska räknas, förblir obesvarade. Det finns ingen adress eller andra kontaktmöjligheter.

Perfekta löften motiverar att investera på Bitcoin Revolution

Bitcoin Revolution ReviewProminenta personligheter rapporterar höga vinster. Detta är skickligt iscensatt, inte alla näringsidkare inser direkt att det är en bluff. Enligt uppgift har Frank Thielen, Dieter Bohlen och Bill Gates investerat med den okända obskyra leverantören. Självklart är kändisarna okunniga och på intet sätt inblandade i dessa bedrägerier. Den manipulerade handelsprogramvaran har utvecklats av experter. Leken märker inte att det är en bluff som många okunniga människor faller för.

Bitcoin Revolution är ett väl genomtänkt mjukvarusystem. 250 euro eller amerikanska dollar är den minsta insatsen, en övre gräns är inte angiven. Leverantören påpekar detta. Det finns inget avtryck på hemsidan, vilket är tankeväckande. Information om företaget eller grundarna finns inte heller.

Kundbetyg kan vara en bluff, vilket varje konsument vet. Varje publicerat betyg är inte alltid skrivet av riktiga kunder. Ett positivt betyg lämpar sig bäst som reklaminlägg.

Det finns ingen adress och inget fast telefonnummer, endast mobiltelefonnummer kan kontaktas. Registrering sker med ett enkelt registreringsformulär. Registreringen sker snabbt och den nya kunden uppmanas redan nu att betala minst 250 euro.

En app för mobila enheter finns inte heller med i utbudssortimentet.

Mjukvaran hos Bitcoin Revolution verkar vid första anblicken seriös

En fördel är att programvaran tillhandahålls gratis. Utlovade är vinster över genomsnittet, som är „alldeles för höga för att vara sanna för den normala konsumenten“. Den potentiella kunden uppmanas att agera snabbt. Endast ett begränsat antal kunder kan registreras varje dag. Varför egentligen? Vad är det för fel med att registrera 1 000 eller 2 000 eller bara 5 kunder dagligen. Varför är antalet registreringar begränsat?

Nackdelarna är dock mer realistiska och mer smärtsamma för användaren. Programvaran fungerar inte så bra trots allt. Att registrera sig och prova den kostar användaren en minsta insats på 250 euro eller mer. Den ständiga uppmaningen att sätta in mer pengar besjälar faktiskt kunden med tanken: ju mer som sätts in, desto högre är logiskt sett vinsterna. Näringsidkaren betalar dyrt för sin omfattande erfarenhet.

En kund delar med sig av att han satte in 250 euro och tjänade 123 euro inom en månad, inte de utlovade 13 000 euro per dag. Nåväl, hur som helst var det ingen förlust.

Den begärda utbetalningen behandlades aldrig. Förfrågningar om statusen för behandlingen förblev obesvarade. Självfallet gjordes ingen utbetalning.

Funktioner att vara medveten om

Astronomiskt höga vinster är inte heller att vänta med Bitcoin. Att titta på avtrycket och detaljerade kontaktuppgifter är viktigt för den potentiella kunden, eftersom det vanligtvis inte finns något avtryck på bluffwebbplatser. Vilka är kontaktuppgifterna? Ett mobiltelefonnummer räcker naturligtvis inte. Adressen till företagets huvudkontor finns inte med någonstans, och det finns inte heller någon e-postadress. Ett formulär för registrering fylls i och skickas vidare till en osynlig e-postadress.

Ett test, utfört av experter, visar att de framstående kunderna är köpta bilder. Avsnittet „Om oss“ innehåller förklaringar till programvaran. Villkoren är meningar och stycken som slängs ihop för att passa vilket företag som helst. 99 % korrekta resultat, med andra ord nästan varje transaktion är lönsam, finns inte i verkligheten. Ingen kryptorobot kan klara av det. Dessutom är den dåliga tyskan slående. Det handlar inte om stavfel eller slarvfel, utan om allvarliga fel som rör grammatik och stavning.

Köp Bitcoin från en pålitlig leverantör

Den välrenommerade leverantören Etoro är absolut pålitlig. Detta är en etablerad leverantör som har funnits i ungefär 15 år. Reklamen är realistisk, inga tomma löften ges. Dessutom har Etoro en giltig licens, vilket framgår av webbplatsen. Den som vill köpa Bitcoin bör behandla transaktionerna med en välrenommerad leverantör som Etoro, som har varit känd i flera år.


eToro Logo

  • 16 kryptovalutor

  • 0% avgift

  • Reglerad av CySecMore Information