Bitcoin Storm Omdoeme – Bluff/Bedrägeri? Erfarenhet!

Bitcoin Storm LogoBitcoins har varit mycket populära som investeringsalternativ under en tid och efterfrågas alltmer. Till och med kända personer som Elon Musk litar på denna investeringsform och hjälper den att nå allt större höjder. Bitcoin-marknaden är stor och under tiden finns det många program för att handla med Bitcoins. Ett av dem är Bitcoin Storm, som kommer att förklaras mer ingående i den här artikeln.

Vad är Bitcoin Storm? Fungerar det eller är det en bluff?

Bitcoin Storm är en plattform för handel med bitcoins. Enligt operatören är denna plattform lämplig för både nybörjare och professionella. Det finns ingen anledning att ta en ökad risk. Det är möjligt att öppna ett demokonto och få inledande erfarenheter. Registreringen och hanteringen är okomplicerad och enkel. Gränssnittet är tydligt och anpassat till välkända handelsformer som Bitcoin Trader eller Bitcoin Evolution. Det finns också en app tillgänglig som kan användas för att handla via smartphone. Särskilt utseendet verkar vid första anblicken mycket seriöst och okomplicerat. Det ger intryck av att handel med Bitcoins är enkelt och okomplicerat. Särskilt nybörjare, som inte är bekanta med saken, faller ofta för denna missuppfattning och investerar ofta mycket pengar, som i slutändan går förlorade. Likaså finns det många rapporter på internet som är positiva och beskriver denna plattform som seriös. Sådana så kallade rapporter på olika webbplatser beskriver plattformen som enkel och rekommendabel. Många av dessa rapporter är falska. Experter i branschen har under en tid bedömt handelsplattformen som oseriös och inte att rekommendera. Plattformen annonserar med en enkel hantering. Vid första anblicken verkar förfarandet mycket enkelt och okomplicerat. I längden kan man dock inte tjäna några pengar, utan snarare förlorar man pengar.

Hur fungerar Bitcoin Storm och dess handelsbot?

Härtan i Bitcoin Storm är en handelsbot. Liksom många botar arbetar den här med algoritmer och andra beräkningar. Den analyserar marknaden med hjälp av olika indikatorer som exponentiellt glidande medelvärde eller index för relativ styrka. TheBot analyserar marknaden och ger sedan rekommendationer om när man ska köpa valutan och när man ska sälja den. Programmet övervakar ständigt marknaden. På hemsidan får den intresserade parten intrycket att han bara behöver göra några inställningar om vilka saker TheBot ska uppmärksamma. Särskilt för nybörjare och nybörjare på Bitcoin är dessa inställningar inte så lätta att göra och allvarliga misstag kan snabbt inträffa, vilket kan sluta med att bli mycket dyrt. Beroende på de inställningar som gjorts agerar roboten självständigt och köper eller säljer. En sådan ganska enkel variant för handel med Bitcoins kan inte hittas hos seriösa leverantörer. Det krävs en individuell och egenutvecklad strategi för att lyckas i längden. En bot som alltid går på samma parametrar kommer inte att vara framgångsrik i längden och därmed kommer de investerade pengarna att gå förlorade. En enkel handel utan en viss insikt i saken är därför inte möjlig. Leverantören ger dock skenet i det här fallet. Särskilt för nybörjare är detta en bedräglig insikt.

Bitcoin Storm Fake Reviews

Svindeln – hur Bitcoin Storm lurar

Den egentliga bluff av Bitcoin Storm syftar till att ge intryck till de potentiella kunderna och särskilt nybörjare att handel med Bitcoins är lätt och även lekmän kan lätt tjäna pengar med det. Inga framgångsrika affärer kan göras med en bot i längden. Dessutom ger leverantörens reklam ett falskt intryck, vilket ofta är vilseledande, särskilt för nybörjare och nybörjare. Ett seriöst test kommer att avslöja vilka bedrägerier som görs med den. Med längre undersökningar kan man ta reda på att fler och fler erfarenheter från användare visar att plattformen och leverantören inte är lämplig särskilt för nybörjare och nybörjare. Även professionella litar allt mindre på leverantören och vänder sig till andra plattformar för handel med bitcoins. För fler och fler människor kommer bluffen i ljuset. På scenen blir leverantören alltmer impopulär och används knappt. Särskilt nybörjare fortsätter dock att falla för denna bluff. Otaliga vittnesmål och sofistikerad reklam ger intryck av att det är en välrenommerad leverantör, som gör handel med bitcoins mycket enkel och okomplicerad. Detta är dock inte fallet. Plattformen är inte att rekommendera. Köp och handel med Bitcoins bör göras med andra leverantörer.


eToro Logo

  • 16 kryptovalutor

  • 0% avgift

  • Reglerad av CySecMore Information

Positiva erfarenheter: Vilka är alternativen?

En etablerad, välrenommerad och populär plattform för handel med Bitcoins är till exempel eToro. På eToro är det en onlinehandelsplattform för social handel och investeringar i flera tillgångar. Förutom kryptovalutor kan även råvaror och aktier handlas. Plattformen anses vara välrenommerad och är särskilt lämplig för både nybörjare och avancerade handlare. Det är möjligt att skaffa sig första erfarenheter med ett gratis demokonto. Insättningar upp till 20 000 euro är juridiskt skyddade hos plattformen i händelse av insolvens. Det går att handla med mer än 120 kryptovalutor. Handel med aktier är väl möjlig på plattformen. I tester presterar plattformen särskilt bra. Det är lätt att köpa olika kryptovalutor. Ändå är kunskap om kryptovalutor och en viss struktur och en strategi också mycket viktig här. För den erfarna handlaren är plattformen tydligt utformad. Du kan göra alla nödvändiga saker direkt i användarkontot eller i appen. Förmodligen på grund av detta är leverantören så framgångsrik bland både nybörjare och experter inom handel med kryptovalutor. eToro har säten på Cypern, i Storbritannien och i Israel. Det är en av de största och mest välrenommerade mäklarna i Tyskland.

Sammanfattning av Bitcoin Storm recension

Bitcoin Storm är en tvivelaktig leverantör för handel med bitcoins. På grund av falska vittnesmål och bedräglig reklam får människor ett allvarligt intryck. Även i vissa tester bedöms plattformen som rekommenderad och särskilt lätt. Den bot som används är inte lämplig. Särskilt nybörjare som förlitar sig på den kommer att förlora pengar. Utan en viss kunskap, erfarenhet och en lämplig strategi är handel med Bitcoins inte seriöst möjligt. Plattformen ger ett intryck av att handel med Bitcoins kan vara okomplicerad och lätt. På grund av dessa bakgrunder rekommenderas plattformen inte.